Logo bredavandaag.nl

Vermindering pijnklachten door acupunctuur

  Advertorial

(advertorial) - Wat als u pijnklachten heeft waar u al jarenlang mee rondloopt? Ergens pijn hebben in het lichaam, het is een veel voorkomende, maar tegelijkertijd een soms nauwelijks te behandelen klacht.  Acupunctuur als manier om de pijnklachten te verminderen wordt dan vaak over het hoofd gezien, weet Dr. Ren.


In zijn acupunctuurpraktijk Li & Ren acupunctuur aan de Liesbosstraat 68 in Breda behandelt hij sinds 2013 patiënten met pijnklachten. “De pijn kan zo hevig zijn en chronisch zijn dat het u kan gaan beperken in bepaalde bezigheden, of zelfs in uw dagelijks leven”, weet Ren.

Als voorbeeld geeft de acupunctuurspecialist Inge R. uit Breda. “Op een dag schoot het in haar nek, ze kon haar hoofd en nek niet meer goed bewegen. De eerste keer herstelde het na een paar dagen, maar kort daarop schoot het opnieuw erin. Ditmaal straalde het uit naar haar hoofd en schouders, ze moest zich voor een paar dagen ziek melden op haar werk en het herstel duurde langer dan de eerste keer. Zo ontstond voor Inge een jarenlange periode van nek-, schouder- en hoofdpijnklachten, waar ondanks alle onderzoeken en behandelingen geen verbetering, maar alleen maar achteruitgang in zat.”

Via een vriendin kwam Inge terecht bij acupunctuurpraktijk Li & Ren in Princenhage. “Al na de eerste behandeling voelde ik een verandering, een soort bevrijdend gevoel in mijn nek en schouders, de spanning en verkramping was stukken minder”, aldus Inge.

“Door bepaalde punten aan te prikken, te verwarmen of te masseren kan een stagnatie worden verminderd of verholpen en daardoor kan de energie weer vrijuit stromen”, geeft Ren aan. Dat mensen met pijnklachten niet altijd meteen denken aan acupunctuur, komt door de onbekendheid, denkt de behandelaar.  

Acupunctuurpraktijk Li & Ren staat voor vakkundige begeleiding, niet alleen bij pijnklachten, maar ook bij afvallen, depressie, hooikoorts, stress, slaapproblemen, weerstand. Volgens Ren kan het zelfs ondersteunend werken bij kanker.

Dr. Ren heeft 11 jaar Chinese geneeskunde gestudeerd en diverse westerse medische opleidingen afgerond. Hij is gepromoveerd in de Chinese geneeskunde tot doctor (Ph.D. Graad). Samen met mevrouw Li heeft hij twee acupunctuurpraktijken in Breda  en Horst.

Voor meer informatie kunt u bellen: 076 - 8503785 of via de website www.li-ren.nl

Li & Ren acupunctuur
Liesbosstraat 68
4813 BE Breda

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief