Logo bredavandaag.nl

Ad Oostvogels Catering: ‘Persoonlijk contact erg belangrijk’

  Advertorial

(advertorial) - Ad Oostvogels Catering is een bekende naam in Brabant. Al sinds 1999 is Ad samen met zijn vrouw Marian en het team medewerkers dé naam voor het verzorgen van feesten en partijen. De bezorging gebeurt met een Renault Trafic (gekoeld) en een Renault Master, geleverd door Leon van de Merbel van Auto Indumij Etten-Leur.


Ad: “Ons bedrijf is eigenlijk ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby. Ik werkte 15 jaar als kok bij Avoord in Etten-Leur met veel plezier, maar miste de variatie in de menu’s. Daarnaast verzorgde ik samen met mijn vrouw vaak de feestjes en partijen bij vrienden en kennissen. Dit vonden we allebei zo leuk, dat we in het najaar van 1999 besloten om ons bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Eerst op parttime basis, maar al snel kregen we het zo druk dat we fulltime met Ad Oostvogels Catering bezig waren."

Mond-tot-mond-reclame
“Waar we het voornamelijk van moeten hebben, is mond tot mond reclame. Als iemand op een feestje is geweest waar ik de hapjes en drankjes verzorgd heb, vind ik het leuk om die persoon een paar dagen later weer aan de telefoon te hebben voor een event”, vertelt Ad. “Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klant. Dieetwensen zijn geen probleem. Ik ben opgeleid als dieetkok en kan zowel vegetarische menu’s, glutenvrij en alles wat daar tussenin zit bereiden volgens de HACCP richtlijnen.”

Service hoog in het vaandel
“Dat wij service hoog in het vaandel hebben staan moge duidelijk zijn. Daarom vinden we het prettig om zaken te doen bij Auto Indumij Etten-Leur, met name met accountmanager Leon van de Merbel. Leon kent onze wensen als ondernemer en komt zelf met slimme oplossingen qua inrichting en koeling van onze bedrijfswagens. Koeling is voor ons ontzettend belangrijk. We doorstaan met ons bedrijf ieder jaar weer iedere keuring van de voedsel en warenautoriteit. Daar hechten we veel belang aan”

Kookworkshop
“De jongste trend bij ons is het verzorgen van een complete kookworkshop. Dit doen we op locatie bij ons in Rijsbergen. Het is laagdrempelig, toegankelijk en bovenal bijzonder gezellig om samen met collega’s of vrienden een kookworkshop te volgen. Je hebt de keuze uit diverse opties; wil je Italiaanse hapjes maken, aparte stamppotten, Thais, Grieks, een compleet viergangendiner of Spaanse tapas? Voor ons is niets te gek. Ook hebben sinds kort een - uiteraard - gele foodtruck die we flexibel in kunnen zetten voor feestjes.”

Jarenlang klant bij Auto Indumij
“Nóg een argument waarom de werkwijze van Auto Indumij en Leon zo goed bij ons bedrijf past. We zijn net als Auto Indumij, waar we al jarenlang klant zijn, flexibel en denken mee in oplossingen. Als onze klant op zaterdagmiddag 150 hamburgers wil serveren, regelen we dat. Als mijn Renault onverhoopt een lekke band heeft, zorgt Leon binnen no-time voor vervangend vervoer. We voelen elkaar aan en dat geeft rust en zekerheid. Dit hebben we nog maar eens extra onderstreept met de aankoop van een nieuwe Renault Trafic die in februari 2018 geleverd wordt. Uiteraard weer in onze huiskleur geel met een uitgebreide koelinstallatie zodat onze producten op en top vers bij de klant aankomen.”

Meer weten over Ad Oostvogels Catering?
Kijk dan op www.adoostvogelscatering.nl. Benieuwd wat de Renault bedrijfswagenlijn voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op Leon van de Merbel.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief