Logo bredavandaag.nl

Renault Bedrijfswagendagen Auto Indumij verlengd tot 31 oktober

  Advertorial

(advertorial) - Wie kent ze niet, de bedrijfswagens van Renault. Door de jaren heen hebben ze zichzelf bewezen als betrouwbare partner in iedere branche.  
Tijdens de Renault bedrijfswagendagen staan de Renault Kangoo, de Renault Trafic en de Renault Master extra in het zonnetje bij Auto Indumij. Op deze modellen geldt een tijdelijk voordeel van tot wel € 5.000,-


Renault Kangoo
De historie van de Renault Kangoo begint bij de Renault 4 F4. De compacte besteller die in de jaren ’80 furore maakte in Europa. Kernwaarden van deze auto waren zijn vele uitrustingsvarianten, praktische bruikbaarheid en comfortabele weggedrag. Dat zien we ook nu terug in zijn jongste opvolger, de Renault Kangoo. Keer op keer kiezen ondernemers voor de Kangoo wanneer gekeken wordt naar betrouwbaarheid, comfort, restwaarde en kilometer-kostprijs. De Kangoo is tijdelijk verkrijgbaar met een actievoordeel van tot wel € 4.000,- kies daarnaast voor gratis accessoires ter waarde van €400,-

Renault Trafic
De Renault Trafic is ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de jaren heen is de Trafic gevormd tot het model waarin we hem nu kennen. Het mobiele kantoor van de toekomst. Auto Indumij begrijpt als geen ander dat de ondernemer van tegenwoordig het druk heeft, in verbinding wil staan met zijn klanten en altijd bereikbaar moet zijn. De Trafic is uit te rusten met tal van multimedia oplossingen zodat navigeren en telefoneren kinderspel worden. De Trafic is tijdelijk verkrijgbaar met een voordeel van tot wel €5.000,-  Of kruis een aantal praktische accessoires aan zoals een imperiaal of lat om lat betimmering in de laadruimte. Van Auto Indumij krijg je de eerste € 750,- aan accessoires cadeau!

Renault Master
De Renault Master is geknipt voor elk karwei. Of het nu zwaar werk is of het vervoer van grote materialen, de Master staat zijn mannetje. Zijn uiterlijk is robuust en zijn techniek betrouwbaar. De zitpositie  in de Master is ontworpen om de bestuurder heen. Optimaal gebruiksgemak en comfort, zoals het een echter Renault bedrijfswagen betaamt. Ook kennismaken met de bedrijfswagens van Renault? Kijk op www.renault-indumij.nl/acties/bedrijfswagendagen voor meer informatie.

Ps. Enige haast is geboden, de acties duren tot 31 oktober.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief