Logo bredavandaag.nl
Interieurstylist Max en eigenaar Henk Schenkels.
Interieurstylist Max en eigenaar Henk Schenkels.

Breda krijgt eerste Luxaflex woonwinkel

  Advertorial

(advertorial) - De Bredase woonwinkel iN Wonen opent samen met Luxaflex Nederland de allereerste zelfstandige winkel met het volledige assortiment voor raamdecoratie. De Luxaflex Gallery aan de Vierwindenstraat 12 is vanaf vrijdag 3 november officieel geopend voor publiek. In de winkel staan licht en beleving centraal. Geïnteresseerden kunnen er de nieuwste smart-technologie zelf uitproberen.


In de Luxaflex Gallery ervaar je zelf hoe je de raambekleding bedient via je smartphone of tablet. De mogelijkheden van bediening op afstand zijn eindeloos. Zo stel je in hoe raambekleding zich automatisch aanpast aan het licht van de zon of aan jouw persoonlijke wensen. Eigenaar Henk Schenkels van iN Wonen is enthousiast: “Dit soort technologie is al bijna niet meer weg te denken: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Dat is duurzaam, comfortabel en het is bovendien nuttig tegen inbraak in de vakantieperiode.”

De nieuwe winkel biedt het grootste overzicht Luxaflex-producten in een smaakvolle inrichting. “Onze jarenlange samenwerking met Luxaflex heeft geleid tot dit bijzondere project”, vertelt Schenkels. “Een exclusieve Luxaflex-winkel waar bezoekers de producten ervaren zoals thuis. Wij combineren deze nieuwe mogelijkheden met een interieuradvies dat veel verder gaat dan raambekleding alleen. Samen met ons professionele meet- en montagewerk komen we tot het beste resultaat.”

De winkel past volgens Kees Commijs, directeur van Luxaflex Nederland, bij de wens van klanten. “Veel consumenten beginnen hun oriëntatie op internet, maar hebben vervolgens behoefte aan persoonlijk advies en vakmanschap voor de installatie. In de Luxaflex Gallery in Breda combineren we onze innovatiekracht met de jarenlange expertise van iN Wonen.”

Openingsactie BredaVandaag
Om de opening van de Luxaflex Gallery te vieren is er een speciale openingsactie. Lezers van BredaVandaag ontvangen één uur deskundig interieuradvies aan huis en 200 euro retour bij aanschaf van Luxaflex Duette raambekleding. Wie gebruik wil maken van het aanbod kan tot en met 17 november een vrijblijvende afspraak maken. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Bekijk de website www.inwonenbreda.nl
Volg Luxaflex Gallery Breda op Facebook 
Telefoonnummer: 076 533 5290FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief