Logo bredavandaag.nl

Doe mee aan de Grote Brabant Quiz

  Advertorial

(advertorial) - Auto Indumij, de Renault dealer in West-Brabant, daagt alle Brabant-kenners uit mee te doen aan de Grote Brabant Quiz.


Speciaal voor deze quiz heeft Indumijer Ruud Heestermans met zijn nieuwe Renault Mégane Estate Gt-Line 9 kenmerkende plaatsen in West-Brabant bezocht en deze voor de Grote Brabant Quiz op foto vastgelegd. “Zo waren we te vinden in het mooie Bergen op Zoom, het sportieve Baarle Nassau en op de sfeervolle markt in Geertruidenberg”, aldus Auto Indumij.

“Meedoen is niet alleen erg leuk maar ook nog eens heel eenvoudig.” Ga naar de speciale actiewebsite www.degrotebrabantquiz.nl en vink per foto de juiste plaats aan. “Je hebt de keuze uit twee mogelijke antwoorden. Vul het deelnameformulier verder in zodat we je kunnen laten weten wanneer je in de prijzen bent gevallen.”

Efteling giftcard
“Onder alle goede antwoorden verloten wij een Efteling Giftcard van maar liefst € 50,- . De actiewebsite staat vanaf 1 november live en de winnaar krijgt begin januari van ons persoonlijk bericht! “

Op de speciale actiewebsite www.degrotebrabantquiz.nl kun je alle foto’s uitgebreid bekijken en gratis meedoen!

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief