Marketingbureau uit Breda de beste van Nederland?

  Advertorial

(advertorial) - Niet één, niet twee, maar acht (!) nominaties heeft online marketing bureau Fingerspitz uit Breda afgelopen maandag ontvangen voor de Dutch Search Awards. Deze awards worden gezien als dé prijzen in de online marketing industrie.


In de categorie ‘beste medium-sized agency’ maakt Fingerspitz tevens kans om de allerbeste van Nederland te zijn.

De Randstad verslaan
Jaap Jacobs, geboren en getogen Bredanaar en managing director van Fingerspitz: “Hoe gaaf zou het zijn als wij, als Bredaas bedrijf dat pas sinds 2011 bestaat, al die grote clubs uit de Randstad, Eindhoven en Tilburg kunnen verslaan?!”

Stemmen
Jacobs roept alle Bredanaars en Bredase ondernemers op te stemmen. “Als we deze prijs winnen, staat Breda eens te meer als groeiende, ondernemende stad op de kaart, tussen steden als Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.”

Stemmen op Fingerspitz kan via de site van Dutch Search Awards. Fingerspitz is daar te vinden onder ‘beste agency medium-sized’.

Fingerspitz is in 2010 opgericht door digitaal bureau E-sites, eveneens uit Breda. Inmiddels heeft het bedrijf ook een tweede vestiging in Eindhoven en werken er meer dan dertig online marketing specialisten. “We zijn hiermee één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en benoemd tot FD Gazelle. Ook op het gebied van tech lopen we niet achter. We staan dan ook in de Deloitte Technology Fast 50 van 2017.”

“Veel bedrijven uit de omgeving kennen ons wel”, ziet Jacobs. “We hebben veel partners uit Breda op weg geholpen met online marketing. Het is fantastisch dat ons harde werk nu beloond wordt met zo’n mooie nominatie.”

 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief