Logo bredavandaag.nl

Met BeslisBonus nog dit jaar een nieuwe Renault

  Advertorial

(advertorial) – Op dit moment is het wel heel voordelig zaken doen bij Auto Indumij. Snelle beslissers profiteren van de BeslisBonus en rijden nog dit jaar weg in een nieuwe Renault.


De BeslisBonus geldt op vele Renault modellen. “Enige voorwaarde is dat de auto’s uit voorraad leverbaar moeten zijn”, aldus het enthousiaste verkoopteam. “De Twingo Collection is daar een mooi voorbeeld van. Een uiterst compleet uitgeruste Twingo tegen een messcherpe prijs. Nu met 1.840 euro BeslisBonus voordeel bij Auto Indumij.”

“Kies je voor de nóg luxere Twingo Limited dan heb je ook nog eens andere lichtmetalen velgen en privacy glass. Zo’n Twingo Limited rij je al vanaf 11.450 euro. Bekijk de aanbieding alvast op www.ikwileentwingo.nl waar je ook online een gratis offerte kunt aanvragen.”

Clio liefhebbers kunnen tijdens de BeslisBonus actiedagen al een nieuwe Clio rijden vanaf € 13.250,- rijklaar. “Je krijgt daarvoor de sportieve Life uitvoering. Liever een airco en een navigatiesysteem? Kies dan voor de complete Clio Zen. Vraag eenvoudig een offerte op maat aan via www.ikwileenclio.nl. Raak verrast door de hoge inruilwaarde voor je huidige auto en bezoek voor 8 december aanstaande één van de Auto Indumij showrooms.”

“Vanwege de grote belangstelling voor de Renault Captur hebben we extra ingekocht. Luxe uitvoeringen, voorzien van mooie kleuren en diverse opties. Snel leverbaar en met 2.500 euro BeslisBonus voordeel bij Auto Indumij.”

Kijk snel op www.ikwileencaptur.nl voor het complete aanbod Renault Capturs bij Auto Indumij. “Ook een jong gebruikte Captur is een populaire auto. Auto Indumij heeft vele Captur-rijders weten te verleiden om over te stappen in een nieuwe Captur. Vandaar dat Auto Indumij momenteel een erg mooi aanbod aan jong gebruikte Renault Capturs heeft."

Bekijk alle acties ook op www.renault-indumij.nl/BeslisbonusFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief