De winkel van Horloge.nl aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda.
De winkel van Horloge.nl aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda.

Horloge.nl haalt unieke collectie G-Shock naar Breda

  Advertorial

(advertorial) - Liefhebbers van horloges kunnen donderdag hun hart ophalen. Horloge.nl haalt een zeer bijzondere collectie G-Shock-horloges naar Breda. “Een aanrader voor iedereen die een onverwoestbaar high-end horloge wil”, vertelt directeur Michael Diephuis van de Holland Watch Group.


Begin met Diephuis over horloges en je bent zo een half uur verder. Sinds drie jaar werkt Diephuis bij de Holland Watch Group, ook wel Horloge.nl, waarvan de laatste twee jaar als directeur. Elf horloges heeft hij sindsdien aangeschaft. “Niet omdat ik directeur ben, maar omdat ik inmiddels helemaal gek ben van bijzondere horloges.”

Avond G-Shock
Op 14 december zijn de specialisten van Horloge.nl in de winkel in de Nieuwe Ginnekenstraat om de bijzonder G-Shock-collectie te tonen. “Maar ook een team van deskundigen van Casio is aanwezig, zodat we alles over deze bijzondere horloges kunnen vertellen”, geeft Diephuis aan.

De G-Shock horloges hebben inmiddels een geschiedenis van 35 jaar. “Begonnen als horloge die vooral heel robuust waren en zijn, die zich kenmerken door Absolute Toughness. Het zijn echt horloges met uitstraling, geschikt voor zowel de sportieve als de zakelijke man.”

Tussen 18.00 en 21.00 uur staat het team klaar met sushi, Japanse drankjes én uiteraard de horloges. Vijftien verschillende modellen, die op maar twee andere plaatsen in het land verkocht mogen worden. “De klasse straalt er vanaf”, aldus de enthousiaste directeur.

Alleen horloges en horlogebandjes
Enthousiasme is sowieso iets dat past bij Horloge.nl en de Holland Watch Group. “Wij verkopen echt alleen horloges en horlogebandjes, omdat dit is waar we verstand van hebben. Dat doen we al 25 jaar, begonnen vanuit Squiggly Trading bv, met de verkoop van Swatch-horloges. Maar inmiddels hebben we webwinkels in meerdere landen in Europa en fysieke winkels in Antwerpen, Rotterdam en Breda.”

Die winkels in de winkelstraat zijn heel belangrijk. “De ene klant bestelt zonder enig probleem een horloge online, de ander wil hem graag zien, voelen en proberen. Dat kan in de winkel. In die winkel kun je ook horloges laten komen die je past, of een horloge bestellen dat we wel in een andere winkel hebben en dat je thuis laat bezorgen.”

Horlogemakers
Een horlogeliefhebber die zijn horloge bestelt bij Horloge.nl, weet zich verzekerd van goede service, stelt Diephuis. “We hebben twee horlogemakers in dienst, die ook gecertificeerd zijn voor het zelf uitvoeren van reparaties aan de meeste van de 85 merken die we voeren. Dat betekent dat mocht er iets met je horloge zijn, dat hij niet terug hoeft naar de producent. Alle service hebben we in huis, dat maakt ons echt anders dan veel andere webwinkels.”

De speciale avond met de G-Shock-collectie is op 14 december van 18.00 tot 21.00 uur bij Horloge.nl aan de Nieuwe Ginnekenstraat 4 in Breda.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief