Logo bredavandaag.nl

Primeur bij Old Dutch: Wacko Jacko BingoNight X-MAS edition

  Advertorial

(advertorial) - Een bingo die je je nog lang bijblijft, waar je eeuwig spijt van krijgt als je er niet bij bent en waar je unieke prijzen kunt winnen. Dat is de Wacko Jacko BingoNight X-MAS edition op kerstavond bij Sportsbar Old Dutch. Bingo!


“Het idee komt overgewaaid uit Engeland”, vertelt eventmanager Kevin Jaspers van Old Dutch. “Daar is het echt een feest, waarbij het publiek op de stoelen staat mee te zingen met de nummers die horen bij de getallen op de bingokaart.”

De twee knotsgekke presentatoren Freek en Yves, bekend van Hossen op de Markt en de frikandellendisco, praten de avond aan elkaar. “Als er een nummer valt, wordt het daarbij horen nummer gedraaid. Bij nummer vijf kan dat bijvoorbeeld Mambo Number Five zijn, of bij 69 The Summer of 69.”

De bingo duurt drie à vier rondes. De prijzen zijn geheel in stijl. “Prijzen die je nergens anders kunt winnen. Een kale kerstboom, zonder naalden bijvoorbeeld. Of een avondje werken bij Old Dutch. Rare prijzen, waar je om kunt lachen.”

De bingo begint tegen 22.00 uur. “Dat doen we bewust, zodat je eerst met je familie kunt zijn en daarna een goed begin van de kerstdagen kunt vieren bij ons. Het is een compleet gevulde knettergekke avond vol met bingoballen, karaoke, typetjes, pitchers bier en flessen wijn. De te gekke WackoJacko prijzen maken het geheel natuurlijk af”, besluit Jaspers.

De zaal op de eerste verdieping is geopend vanaf 20.30 uur en om stipt 22.00 uur start de Wacko Jacko Bingo Night X-MAS edition. “Twijfel dus niet en sleur je complete familie en vriendengroep naar de bingo."

Koop hier je tickets: Losse Tickets kosten €5, combitickets met een fles wijn of pitcher bier zodat jij en je vrienden meteen wat te drinken hebben kosten  €17,5.
Meld je aan op het Facebook-event

Old Dutch Sportsbar
St Janstraat 3A
4811 ZK BredaFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief