Logo bredavandaag.nl

Mobile Service Centre opent haar deuren in Breda

  Advertorial

(advertorial) - De batterij of het scherm van je telefoon is kapot en daardoor ben je onbereikbaar. Niet handig als je hem privé gebruikt, nog veel erger voor een zakelijk gebruiker. Mobile Service Centre in Breda (Oost) repareert tablets en telefoons waar je bij staat. “We willen heel transparant zijn”, geeft ondernemer Tom Dooge aan.


En daar past die werkwijze bij. “Terwijl jij geniet van een goede kop koffie of thee, repareren wij de telefoon of tablet bij jou aan tafel. Je kunt zien welke (originele) onderdelen we gebruiken en wat we doen. Transparanter kan niet. Het is echt klaar terwijl u wacht.”

Mobile Service Centre opende begin deze maand. “We zijn een onderdeel van een groot landelijk netwerk van momenteel 23 franchisewinkels en willen doorgroeien naar 150 winkels. Door dat grote netwerk van winkels kunnen we de beste prijs en beste service aanbieden.”

Die service gaat ver, vertelt Dooge. “Als het nodig is brengen we een telefoon of tablet terug naar een klant. Al onze services worden waar mogelijk uitgevoerd met alleen originele onderdelen. Een maximale storingsvrije werking (met garantie) van het apparaat is hiermee gegarandeerd. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding gehad met een uitgebreide praktijktraining. Bovendien zijn we Uneto VNI gecertificeerd!”

De helft van de klanten zijn zakelijke servicecontracten, geeft de ondernemer aan. “Die willen ontzorgd worden.” “Vandaar dat we onze klanten extra service leveren. Moeten we een iPad terugbrengen, geen probleem. We willen dat onze klanten tevreden zijn, dat is het belangrijkste.” In het kader van de service levert Mobile Service Centre ook refurbished telefoons en incidenteel nieuwe toestellen. “Maar ook telefooncontracten, hoesjes, laders. Het complete pakket.”

Mobile Service Centre is gestart na een succesvolle crowdfunding-campagne. “Ik kom uit de bankwereld en zocht een nieuwe manier om dit bedrijf te financieren. Het leuke van crowdfunding is dat je meteen een potentiële klantengroep benadert. De mensen die investeren zijn mijn eerste vertegenwoordigers en mogelijk ook mijn en hun eerste klanten als ze zelf een reparatie hebben.”

Mobile Service Centre Breda-Oost is te vinden aan de Takkebijsters 57a in Breda-Oost. Tom wil naast Breda-Oost de komende tijd nog 5 filialen openen in West-Brabant.

Ook een kapotte telefoon of tablet?
Ga naar de website van Mobile Service Centre en doorloop de stappen. “Daar zie je ook meteen wat de kosten zijn en kun je een afspraak maken.”

Het kantoorgebouw waar ook Mobile Service Centre Oost is gevestigd, aan de Takkebijsters.


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief