Logo bredavandaag.nl

Nieuwe Dacia Duster nu bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) -  Auto Indumij Dacia, de Dacia dealer van Zuid-Holland en West-Brabant is blij met de komst van de nieuwe Dacia Duster die vanaf 25 januari in de showrooms van Auto Indumij te zien is.


Stoere uitstraling
De Dacia Duster die in 2010 werd geïntroduceerd, is niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen en behoort tot één van de populairste SUV modellen, aldus Auto Indumij.

De tweede generatie Dacia Duster – die sinds 25 januari in de showrooms van Auto Indumij Dacia gepresenteerd wordt – heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. Hij combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen. Geen enkele SUV biedt in deze klasse zoveel ‘value for money’.

De nieuwe Dacia Duster valt op door zijn robuuste en assertieve vormgeving, terwijl het moderne interieur meer comfort en gebruiksgemak biedt. “De algehele kwaliteit is naar een nog hoger niveau getild en het model is leverbaar met nieuwe comfort- en veiligheidsvoorzieningen die nooit eerder in het aanbod van Dacia voorkwamen.”

Verbeteringen vanuit gebruikers
Dacia heeft bij de ontwikkeling van de nieuwe Duster goed geluisterd naar de huidige eigenaren van de Duster zodat de nieuwe Duster nog verder kon groeien naar een hoger niveau. “Met meer dan 100 verbeteringen, zoals bijvoorbeeld de geluidsisolatie en het verbeterde comfort van de stoelen. Met als resultaat ‘Meer Duster dan ooit tevoren’.”

Innovatie
Op het gebied van innovatie is de Duster helemaal bij de tijd. “De multiview camera zorgt ervoor dat je zicht hebt rondom de auto. De handsfree Dacia Card vergemakkelijkt het instappen en het blind spot warning system bewaakt de dode hoek tijdens inhaalacties. Wat gebleven is, het Duster-gevoel. Alles wat je aanraakt, ziet of hoort geeft een degelijke, robuuste indruk.”

Proefrit? Graag!
Wil je de nieuwe Dacia Duster zelf ervaren? “Wij nodigen je graag uit voor een overtuigende proefrit. Alleen zo kun je de kwaliteit van de nieuwe Dacia zelf ervaren. Onze vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout hebben de nieuwe Duster beschikbaar als demonstratieauto.  Kijk op www.dacia-indumij.nl voor onze vestigingen en uitgebreide info over de nieuwe Dacia Duster.”

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief