Logo bredavandaag.nl

Nieuwbouw in de regio: Van landelijk wonen tot appartement in de stad

  Advertorial

(advertorial) - Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Breda of directe omgeving. Op BredaWoont vind je een overzicht van de recente projecten en kun je zoeken in aanbod van ontwikkelaars. Een overzicht van projecten in aanbouw én in verkoop.


Albano Oudenbosch
In Oudenbosch is de verkoop van 38 woningen in het project Albano Lob C gestart. Betaalbare kwaliteit is het uitgangspunt van deze woningen, ontwikkeld door Van Agtmaal. Ook energiezuinigheid en duurzaamheid zijn belangrijke kenmerken in dit project dat bestaat uit veertien rijwoningen, 22 twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen.  Albano ligt aan de zuidzijde van Oudenbosch, waar je landelijk kunt wonen, maar binnen enkele minuten toch bij de winkels en supermarkten in het centrum bent.

Haag5
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in het project Haag5 in Breda. Ontwikkelaar Maas-Jacobs organiseert woensdag 7 februari van 17.00 uur tot 19.00 uur een informatieavond voor geïnteresseerden. Deze vindt plaats in de voormalige Jumbo aan de Haagweg, dichtbij de bouwlocatie. In totaal zijn er 42 appartementen, waarvan zes penthouses, gerealiseerd. Het merendeel hiervan is inmiddels verkocht.

Bosselaar-Zuid
In de wijk Bosselaar, vlakbij het centrum van Zevenbergen is het nieuwe project Bosselaar Zuid in aanbouw, ontwikkeld door Bosselaar Zuid BV, een samenwerking tussen Berlaere Vastgoedontwikkeling, Woonkwartier en aannemersbedrijf Van Agtmaal. Het betreft een ruim opgezette wijk met veel groen en water. Eerdere woningen in het project waren al snel verkocht. Ook de verkoop van de woningen in dit nieuwe deelgebied verloopt erg voorspoedig. De bouwvoorbereiding is daarom reeds gestart.

Gastels Buiten
De bouw van Gastels Buiten, het nieuwbouwproject aan de rand van Oud Gastel aan de Maximalaan, is in volle gang. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in dit zeer diverse nieuwbouwproject. Het plan biedt eengezinswoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, levensloopbestendige woningen en een CPO-project.

Breda Botanique
In het voormalige Breda’s Museum aan de Parade moeten medio 2020 bewoners hun intrek kunnen nemen in de 60 huurwoningen. Onder de naam Breda Botanique ontwikkelt Synchroon in dit gebouw een heel nieuw concept met onder meer een restaurant en conceptstore. Totdat de bouw start, komen er tijdelijk kantoren en woonruimte. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden. 

Volg BredaWoont

Op zoek naar een nieuwbouw woning in West-Brabant? BredaWoont houdt je op de hoogte van het aanbod in Breda en de regio. Meer nieuwbouw nieuws? Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief en volg BredaWoont op Facebook.

Meer informatie van de projecten is te lezen op www.bredawoont.nl en Facebook.com/bredawoontFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief