Logo bredavandaag.nl
De Houtmarktpassage, 19 juli 2017.
De Houtmarktpassage, 19 juli 2017. (Wijnand Nijs)

Webwinkel Brandfield opent nieuw filiaal in Breda

  Advertorial

(advertorial) - Van online naar meer fysieke winkels: een ontwikkeling die je in deze tijd niet vaak meer ziet. Toch werkt het voor multibrandstore Brandfield, verkoper van onder meer horloges en sieraden, die 1 april een geheel nieuwe winkel in Breda opent in de voormalige Watch! winkel aan de Ginnekenstraat.


Het bedrijf werd groot als online aanbieder, maar opende in 2013 daarnaast twee fysieke vestigingen. “Bij de opening van de eerste twee winkels was het even spannend, want werkt zo’n fysieke omgeving inderdaad zoals we verwachten?”, vertelt oprichter Marlies Monteban. “Intussen heeft het zich bewezen.”

Online heeft volgens Monteban het heden en de toekomst. “Maar je wint als bedrijf het vertrouwen van de consument met een fysieke omgeving. Daar vindt een stuk beleving plaats dat je online simpelweg niet kunt bieden.”

Vanaf aankomende maand kun je daarom ook in de winkel in Breda terecht voor onder meer horloges, sieraden, tassen zonnebrillen van meer dan 140 verschillende merken. Naast de winkel in Breda opent Brandfield dan ook nog drie nieuwe vestigingen in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Ook dit betreffen overgenomen Watch! winkels.

Het bedrijf wil dit jaar 21 miljoen omzetten.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief