Logo bredavandaag.nl

Indumij Occasion Center Breda Tweede Paasdag geopend

  Advertorial

(advertorial) - Kun je beter een jong gebruikte auto of een nieuwe auto kopen? Veel mensen twijfelen over deze keuze. "Wij hebben een aantal belangrijke aspecten onderzocht en geven deskundig en onafhankelijk advies."


Tips voor het kopen van een auto
Het besteedbare budget is een belangrijk aspect in de zoektocht naar een nieuwe of gebruikte auto. "Kies je voor een splinternieuwe auto, die je zelf samen kunt stellen maar waarop je de eerste jaren de meeste waarde verliest, of kies je voor een auto van een paar jaar oud waarvan de eerste eigenaar de afschrijving voor zijn rekening genomen heeft?", geeft het team van Auto Indumij aan. "Wil je een auto uit eigen middelen betalen of kies je voor een gunstige financiering?"

Het zijn allemaal vragen die spelen tijdens het aankoopproces van een andere auto. "Naast de aankoopprijs is het ook verstandig om te kijken naar de maandelijkse (vaste) lasten. Hoeveel wegenbelasting moet je afdragen en valt de door jou gewenste auto in een gunstig verzekeringstarief? Daarnaast is bij een gebruikte auto de onderhoudshistorie van belang. Heb je keuze uit garantiepakketen bij aflevering en wat zijn de te verwachte onderhoudskosten voor de komende jaren?"

Keuzes maken
Belangrijk is ook waarvoor je de auto gaat gebruiken. "Heb je een gezin of zoek je een auto met sportieve rij-eigenschappen? We hebben een paar auto’s voor je uitgelicht. Ga je juist graag van de gebaande paden af sportieve hobby? Dan is het handig om een auto te kiezen die daarbij past. Supercomfortabel autorijden? Overweeg dan een automaat. We hebben alvast een mooie selectie voor je gemaakt." 

Indumij Occasion Center Tweede Paasdag geopend
Natuurlijk kun je jezelf het beste laten infomeren door de specialisten. Bij Indumij Occasion Center staan altijd meer dan 400 occasions op voorraad. De keuze is enorm en de leus is niet voor niets “een betrouwbare keuze.” "Laat je vrijblijvend informeren door onze occasionspecialisten. Zij zullen jouw behoeftes zorgvuldig in kaart brengen en hier de geschikte auto bij zoeken."

Tweede Paasdag is Indumij Occasion Center van 11.00 tot 16.00uur geopend. Kom je gezellig langs? Bekijk voor het complete aanbod alvast de website.

Indumij Occasion Center 
Huifakkerstraat 3, BredaFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief