Logo bredavandaag.nl
Vlnr: Riny Wirix van Riny Wirix - De Mechanieker, Erik Bogers van Wijnhuis de Vijver, Nikie van Oers van Nikoi, Wim Uytdewilligen (Voorzitter) van TC Bredania, Arnold Pagen van Petram & Co.
Vlnr: Riny Wirix van Riny Wirix - De Mechanieker, Erik Bogers van Wijnhuis de Vijver, Nikie van Oers van Nikoi, Wim Uytdewilligen (Voorzitter) van TC Bredania, Arnold Pagen van Petram & Co. (Bredania)

Renners TC Bredania seizoen in met nieuw tenue

  Advertorial

(advertorial) - Wielervereniging TC Bredania heeft afgelopen week haar nieuwe tenue gepresenteerd. De populaire wielervereniging uit Breda heeft het tenue van Duell Sports ontworpen in samenspraak met de huidige en nieuwe sponsoren, met wie voor minimaal drie jaar een intensieve samenwerking wordt aangegaan.


Hoofdsponsor Petram & Co. is een onafhankelijke financiële instelling die zorg draagt voor de vermogens van particulieren, families, stichtingen en verenigingen. Nikoi is hét bedrijf dat binnen korte tijd is doorgegroeid naar de grootste webwinkel van vijver, aquarium en zwembadartikelen van de Benelux. Riny Wirix - De Mechanieker heeft ruim 30 jaar ervaring met en kennis van alle aspecten die samenhangen met fietsen, onder andere opgedaan als mecanicien bij verschillende wielerploegen in het profpeloton. De vierde en tevens nieuwe sponsor is Wijnhuis de Vijver. De Vijver is al meer dan 50 jaar een bekend adres waar gezelligheid en goed advies centraal staan.

Lage contributie en mooi tenue
De vier sponsoren willen met hun ondersteuning TC Bredania helpen verder uit te groeien tot dé recreatieve wielervereniging van Breda. Voorzitter Wim Uytdewilligen geeft aan waarom de steun van de sponsors hierbij van groot belang is. “TC Bredania wil een toegankelijke vereniging zijn met een goede uitstraling. Dit realiseren we onder andere door een relatief lage contributie te combineren met een mooi en kwalitatief hoogstaand tenue voor een aantrekkelijke prijs. Door de hulp van onze sponsoren zijn we in staat om dit te realiseren. Onze sponsoren zijn nauw betrokken bij de club en daar zijn we erg trots op.“

TC Bredania is opgericht in 1983 en heeft meer dan 70 actieve leden variërend in de leeftijd van midden twintig tot eind zestig. Deze verscheidenheid in leeftijd en conditie vormt binnen de vereniging een belangrijk uitgangspunt. TC Bredania is daarmee voor alle fietsliefhebbers een ideale vereniging om de passie voor het fietsen te delen.

Rijden in clubverband
Op zondagochtend en woensdagavond rijden de leden in clubverband. Daarnaast doen veel leden mee met de verschillende klassiekers en toertochten, maar ook aan internationale evenementen als La Marmotte, Giro delle Dolomiti en Jean Nelissen Classic.

Voor meer informatie zie de website van TC Bredania.  

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief