Logo bredavandaag.nl
Jörgen Raymann met unieke ‘Comedy-Dinnershow’ naar De Avenue
Jörgen Raymann met unieke ‘Comedy-Dinnershow’ naar De Avenue

Jörgen Raymann met unieke ‘Comedy-Dinnershow’ naar De Avenue

  Advertorial

(advertorial) - Stand-up comedian Jörgen Raymann komt 1 juni voor een unieke Comedy-Dinnershow naar De Avenue in Breda. Raymann, de laatste weken als zanger schitterend in het RTL4-programma It Takes Two, neemt een drie collega-comedians mee naar Breda voor een avondvullend programma.


De sketches van deze hilarische comedians, worden afgewisseld met een heerlijk 4 gangen keuze-diner. “Het belooft een unieke avond te worden in een prachtige ambiance”, aldus marketingmedewerker Thijs van de Avenue. “Het wordt echt een show waar lachen, gieren en brullen voorop staat.”

Jörgen Raymann is al bijna twintig jaar op de Nederlandse tv met comedy, onder meer met zijn programma Raymann is Laat, waar hij met diverse typetjes de actualiteit besprak. Als Tante Es interviewde hij bekende Nederlanders en buitenlandse sterren. Momenteel trekt hij langs de Nederlandse theaters met een comedy-show.

Sidney Schmeltz is een van de gasten die Raymann meeneemt naar de Avenue. Schmeltz is bekend om zijn heerlijk uitspraken en is op YouTube razend populair met 'De Rijke Tatta Show'. Sinds kort heeft hij zijn eigen theaterprogramma.

De tweede gast is Jeffrey Spallburg. Hij trad de afgelopen jaren in het theater op met zijn cabaretvoorstellingen, maar was ook te zien als acteur op het podium of op het witte doek, als comedian bij het Comedycafé. Ook is hij schrijver van diverse TV programma’s.

Harry Glotzbach is de laatste gast. Hij gaat met elke realiteit aan de haal en improviseert er flink op los. Hij is vaste comedian bij het Comedy Café in Amsterdam waar hij meerdere malen per maand te zien is en tevens is hij MC bij de maandelijkse Courthouse Comedy Club in Het Tuchthuis in Eindhoven.

Tickets zijn telefonisch te bestellen via 076-2065011 of via de ticketsite van De Avenue.

Meer info over de voorstelling is hier te vinden

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief