Logo bredavandaag.nl
Examen en straks geslaagd? Laat je feliciteren door Ronnie Flex
Examen en straks geslaagd? Laat je feliciteren door Ronnie Flex (YouTube)

Examen en straks geslaagd? Laat je feliciteren door Ronnie Flex

  Advertorial

(advertorial) -  Nog aan het twijfelen over wat je moet gaan doen nadat je dadelijk geslaagd bent voor je examens? Ronnie Flex biedt hulp in de keuzestress. De populaire rapper helpt via Instagram eindexamenkandidaten bij het maken van hun keuze na de middelbare school. Dat doet hij in het kader van de campagne Geslaagd… én door!


In deze campagne maken geslaagden daarnaast kans op niet misselijke prijzen: een reischeque van € 2.000, de betaling van € 2.000 collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000. Daarnaast liggen er ruim 80 cheques voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer van € 800,- klaar.

Voor veel middelbare scholieren betekent het behalen van een diploma een nieuwe fase. Kies je voor een tussenjaar en reizen, of ga je studeren? Blijf je thuis wonen of ga je op kamers? Een baan, of nog niet?

Bredase actie
De landelijke campagne heeft een nadrukkelijk Bredaas tintje. Milan Krols en Sebastiaan Hoeboer van het Rabobank marktteam in Breda bedachten de actie, die uiteindelijk door de landelijke Rabobank is verkozen tot campagne voor de eindexamenkandidaten. Samen met medewerkers van de bank werkten ze het idee uit. “Geweldig om als lokale bank de ideeën van ons marktteam Jongeren werkelijkheid te zien worden”, vertelt Co-coördinator/manager Marktteam Jongeren Kim van Wingerden. “We zijn enorm trots op het resultaat.”

Ronnie op Instagram Live
Op 13 juni volgt voor ruim 200.000 examenkandidaten de spannende en vaak zenuwslopende ontknoping: geslaagd, een her of gezakt? Ronnie, die als motto ‘doe je best op school heeft’, beleeft die dag de spanning mee via Instagram Live en reageert op berichten van geslaagde scholieren. Hij feliciteert hen uiteraard, maar is ook benieuwd naar hun toekomst. Want het is Geslaagd… én door!

Aanmelden
Examenkandidaten kunnen zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Hierbij zijn vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie zijn prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

De reischeque, het collegegeld en de jobcoach worden eenmalig landelijk uitgereikt. In Breda gaat er in elk geval een cheque naar een student, die daarmee een ‘studie-proof’ kamer ter waarde van €800 kan inrichten.

Financieel Gezond Leven
Met de actie wil de Rabobank jongeren helpen om het fundament te leggen voor een financieel gezond leven, vanuit de overtuiging dat iedereen een gezonde financiële toekomst kan creëren. Zelfredzaamheid is hierbinnen een belangrijk thema.

Check hier de adviezen van Ronnie Flex over wat je kunt doen na je examen.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief