Afbeelding
Foto: Bricks and Leisure Real Estate

Bricks and Leisure Real Estate zet met hotelvastgoed stappen op Nederlandse markt

Advertorial


BREDA - De Belgische projectontwikkelaar Bricks and Leisure Real Estate introduceert hotelvastgoed op de Nederlandse markt. Een veilige en nieuwe manier van investeren. Op 5 juli houdt het bedrijf een gratis info-avond in Hotel Mastbosch.

Speciaal om de Nederlander in te wijden in de hotelwereld, geeft hotelier Willem Reijnders een lezing over het hotelierschap en de voordelen van het investeren in hotelvastgoed. Het belooft een interessante en leerzame avond te worden voor eenieder die geïnteresseerd is in hotels of investeringen. Of allebei. Want dat is waar Bricks and Leisure Real Estate op inzet.

Eenvoudig investeren
“Investeren in hotelvastgoed werkt eigenlijk heel simpel”, vertelt Laurens de Greef van Bricks and Leisure Real Estate. “Het is dan ook een veilige investering. Men koopt in plaats van klassiek vastgoed een of meerdere hotelkamers, die uitgebaat worden door een groter hotelconcern. Het voordeel is dat je geen zorgen hebt over wanbetalers, leegstand of andere nadelen. Aan het eind van de rit worden de winsten gedeeld onder een gemeenschappelijke deler”, legt hij uit. “90 procent van de winst gaat naar investeerders of mede-eigenaars van het hotel. Bovendien hoeft de investeerder hier niets voor te doen, een zorgeloze investering met andere woorden”, motiveert De Greef. “We willen particulieren in de leeftijd van 45 plus en of ouder aanspreken.” De startprijzen om een hotelkamer te kopen liggen volgens hem rond de 145.000 euro. 

Amerikaanse uitvinding
Volgens De Greef is hotelvastgoed al een bekend en wijdverspreid begrip in de Verenigde Staten. “Nadat we in België onze eerste successen boekten, zoeken we nu actief de Nederlandse markt op”, vertelt hij. “We merken vanuit Nederland een grote interesse in de Belgische Ardennen”, gaat De Greef verder. “Door een hotel in het hart van de Ardennen aan te bieden, komen we deze stijgende vraag tegemoet en geven we geïnteresseerden de kans om mede-eigenaar te worden van een hotel op een toplocatie waar ze bovendien zelf gratis kunnen overnachten.”

Wenst u meer info over het concept hotelvastgoed? Klik hier

Er ook bij zijn op de info-avond over hotelvastgoed? Schrijf je hier in