Logo bredavandaag.nl
Woning nummer 35.
Woning nummer 35. (Foto: Stijlgenoten)

Thuis in Teteringen: nog maar één woning beschikbaar

  Advertorial

(advertorial) TETERINGEN - Altijd al in een ruime woning willen wonen net buiten de binnenstad van Breda? Dat kan! Teteringen bouwt 27 nieuwe woningen in het project Thuis in Teteringen. Begin juni werd er geloot voor deze woningen in de Bouverijen en inmiddels is er nog maar één twee-onder-een-kapwoning te koop. Wil jij hier wonen?


De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 157 vierkante meter, een heerlijk zonnige tuin en wordt standaard opgeleverd met een badkamer en keuken. Bekijk deze woning met het bouwnummer 35 op de interactieve kaart en geef je interesse aan door contact op te nemen met de makelaars. Het ontwerp van de woningen is aangepast aan de wensen die de eerste belangstellenden via de enquête op de website kenbaar hebben gemaakt. “De woningen zijn heel verschillend en samen vormen ze een herkenbare architectuurfamilie”, vertelt een enthousiaste Irene van Kaam namens ontwikkelaar Projects & Development. Die verscheidenheid komt terug in verschillende sfeervolle details zoals de ramen, kleur en het steengebruik.

Zelf samenstellen
De kopers kunnen zelf hun woning samenstellen, geeft Van Kaam aan. Dat samenstellen gaat via een innovatieve 3D Woonmodule op de website van het project. “Daar kun je als koper allerlei elementen van je woning aanpassen; van een extra uitbouw, de indeling van de keuken tot aan het plaatsen van een schuifpui of extra dakraam. Ook het plaatsen van zonnepanelen is mogelijk. Je ziet dan meteen wat het effect van je aanpassing is op de prijs van de woning.” 

Verschillende soorten en maten
In totaal worden er 27 woningen gebouwd: 12 hoekwoningen, 8 tussenwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De verschillende type woningen zorgen voor een divers en afwisselend straatbeeld met veel ruimte voor groen. 

Rust en ruimte
De woningen zijn ideaal gelegen. In de Bouverijen heb je de rust van het dorp Teteringen, de natuur en de ruimte dichtbij.  Ook de Bredase binnenstad is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Kinderen kunnen vlakbij huis naar school bij Brede School De Mandt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je prima terecht in Teteringen of bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoge Vucht, dat meer dan 60 winkels telt.

Er wordt niet geloot voor deze laatste woning. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u contact opnemen met Bas 06 - 10 13 52 60 of Ernst 06 - 83 57 90 07.

Guus Arnouts


Gesponsord artikel

Stijl Genoten
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief