Logo bredavandaag.nl
Het team van Headline Hair & Make Up.
Het team van Headline Hair & Make Up.

De leukste kapsalon van Breda: Headline Hair & Make Up

  Advertorial

(advertorial) - Headline Hair & Make up is gevestigd op een bijzondere plek. Niet in de binnenstad of in een woonwijk, maar aan de prachtige Liesboslaan, op de grens tussen Breda en Etten Leur, vlak bij Huize Liesbos. In de salon vallen meteen de grote ramen en het geweldige uitzicht op het Brabantse land op, echt een plek om even tot rust te komen.


Het is heel bijzonder dat hier alles op één plek te vinden is. Ideaal voor een moment voor jezelf. “Dat is ook waar we voor staan”, vertelt hairstylist en visagist Nathalie van Uythoven, eigenares van Headline Hair & Make Up.

Lekker verwend worden
“Even de dagelijkse stress achter laten en lekker verwend worden. Wij kunnen je haar doen, je een mooie make up geven, je wenkbrauwen epileren en verven, wimpers verven en extensions plaatsen en vanaf november kan je dus ook je nagels laten doen. Helemaal ideaal dus als voorbereiding op een bruiloft of ander groot feest.” En ook heren kunnen bij Nathalie en haar team terecht, er is een barbershop-gedeelte, dus ook voor baardverzorging.

Ervaring
Nathalie heeft ruim 18 jaar ervaring .“Ik vind het heel leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen, wij zijn een erkend leerbedrijf. Zo kan ik aan Nienke, Serena en Kyra mijn liefde voor dit vak overbrengen. Ik vind het belangrijk om bij te blijven in mijn vak en wij volgen dan ook veel cursussen, we willen de laatste trends volgen. Binnenkort gaan we naar Londen, naar de driedaagse kappersbeurs. Wij werken als enige in deze regio met Vitelity’s, een Italiaans merk.  Dit heeft diepere kleuren, er zijn heel veel mogelijkheden met spoelingen en omdat de verf maar 3% waterstofperoxide bevat is het beter voor je haar. Ook hun verzorgingsproducten zijn fantastisch!”

Leukste kapsalon van Breda
“Wij zijn pas in februari van dit jaar gestart en zijn nu al gekozen tot leukste kapsalon van Breda. Daar zijn we heel trots op, we kregen de beste gemiddelde waardering en de meeste stemmen. We doen hard ons best om meer bekendheid te krijgen. Zo gaan we visagie en hairstyling doen voor een tv-programma van BredaNu en werken we samen met een professionele fotograaf. We hopen dat nog meer mensen onze bijzondere salon zullen ontdekken!”

Headline Hair & Make Up is gevestigd aan de Liesboslaan 309, 4838 EV Breda, tel. 076-8864511. Of maak een afspraak via de website: www.headlinehairandmakeup.com.

Openingstijden:
Dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag van 9.00 uur tot 12.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.Gesponsord artikel

Headline Hair & Make-up
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief