Logo bredavandaag.nl
Foto: Brigitta van Koppen

Nieuwe praktijk voor natuurgeneeskunde opent op Dr. Struyckenstraat

  Advertorial

BREDA - Aanstaande zaterdag 22 september opent yogastudio Yogasite in Breda de deuren voor geïnteresseerden en nieuwsgierigen. Eén van de praktijken die hier is gevestigd is de Praktijk voor Natuurgeneeskunde Brigitta van Koppen. Van Koppen is persoonlijk aanwezig om de bezoeker te informeren over inwendige reiniging en wat dat kan betekenen voor de gezondheid.“Onze energie hoort vrijelijk door het lichaam te kunnen stromen. In de loop der tijd kunnen er echter obstakels ontstaan die de stroom beperken, bijvoorbeeld als gevolg van voedings- en leefgewoonten die niet goed bij ons passen of door stress”, aldus Van Koppen. Zij vergelijkt het met een auto. “Die breng je ook een keer per jaar naar de garage voor een onderhoudsbeurt, zodat ‘ie goed blijft draaien. Waarom doen  we dat niet met ons lichaam? Een auto die te lang stilstaat of de verkeerde brandstof gebruikt, zal ook kuren vertonen.” De therapeut biedt in haar praktijk behandelingen aan die helpen bij het opsporen van en opruimen van verontreinigingen, waardoor onze motor goed blijft draaien.

Natuur
Als voorbeelden van oorzaken van inwendige verontreiniging noemt ze opgeslagen afvalstoffen, uitdroging en verkramping door spanningen. De behandelingen hiervoor zijn ondersteunend en versterken het zelfgenezend vermogen van het lichaam, want dat is volgens haar wel zo natuurlijk. “Alle behandelingen vinden hun oorsprong dan ook in de natuur, waar inwendige reiniging lichaam en geest dichterbij elkaar brengt.

Behandelmethodes
In de praktijk gebruikt Van Koppen verschillende methodes. Zo is er de mogelijkheid voor massages en colon hydrotherapie, ofwel reiniging van de dikke darm. Ook afwijkende behandelmethodes zoals klankheling met de stem en meditatie worden gebruikt in haar praktijk. “Op deze manier wordt de weg vrijgemaakt voor het ontdekken van het persoonlijke recept voor welzijn van de ontvanger.”

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 22 september van 9.30 tot 16.30 uur aan de Dr. Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda. Aan de achterzijde van het pand is gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie: 06-45359588. De website van Van Koppen komt binnenkort online. Gesponsord artikel

Praktijk voor Natuurgeneeskunde
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief