Logo bredavandaag.nl
Het interieur van Murphy's Grill
Het interieur van Murphy's Grill (Foto: Archief)

Murphy's Grill verwent gasten met Argentijnse specialiteiten en nieuwe menu's

  Advertorial

(advertorial) – Argentijns Specialiteiten Steakhouse Murphy's Grill heeft twee nieuwe driegangenmenu's toegevoegd aan de kaart. Met het nieuwe 'Classic'- en een 'Special'-menu is chef Hari Singh met de tips van zijn gasten aan de slag gegaan.


Murphy's Grill opende in maart de Bredase deuren. In Oosterhout bestaat het steakhouse op Argentijnse leest namelijk al sinds 2001, opgericht door Singh en zijn vrouw Radika. Het was toen het eerste restaurant in Oosterhout dat een topkwaliteit Certified Angus Beef aanbood. Met al meer dan dertig jaar ervaring met het grillen van de perfecte steak op de houtskoolgrill, weten Singh en zijn zoon (tevens chef) hoe je het vlees goed en lekker klaarmaakt.

Het succes? "We willen een grote doelgroep aanspreken", vertelt de chef. "Ook mensen die niet vaak gaan uiteten willen wij door middel van dit drie gangen menu te laten genieten van goede kwaliteit vlees voor een mooie prijs." Want de kwaliteit blijft hetzelfde alleen je betaalt er nu iets minder voor, aldus de chef.

Menu's
"De menu's met de vaste, scherpe  prijzen zijn erg populair. En lekkerder", lacht hij. "De nieuwe drie gangen menu's zijn sinds september nieuw. En omdat wij de mening van onze gasten erg belangrijk vinden zullen wij de menu's om het half jaar veranderen aan de hand van feedback." Zo staan er op het Classic-menu nu spareribs of een mooie Rumpsteak. Op het Special menu tref je wat luxere gerechten aan zoals een Salmon Fillet of Grilled Sausages naar origineel Murphy's recept. De twee menu's zijn voor 21,50 euro ('Classic') en 24,50 euro ('Special') te bestellen met alles erop en eraan. "Sauzen, frietjes en salade: alles is inclusief", aldus Singh. In het weekend komt er een supplement bij van 2,50 euro. 

Houtskoolgrill
"Kenmerkend voor de smaak van ons vlees is toch de houtskoolgrill waar het vlees op bereid wordt. De authentieke rooksmaak is kenmerkend." Volgens Singh vragen gasten hem nog altijd hoe het komt dat het vlees zo lekker smaakt. Hij maakt er dan ook geen geheim van dat het houtskoolvuur van het restaurant de grote smaakmaker is. "Samen met mijn zoon sta ik achter de grill. Ik grill al meer dan 30 jaar en mijn zoon meer dan 12. En die ervaring proef je." Murphy's Grill heeft een open keuken, waardoor de gast altijd letterlijk een kijkje in de keuken kan krijgen.  

Murphy's Grill aan de Nieuweweg 75 is iedere dag geopend vanaf 16.30 uur. Om 22.00 uur sluit de keuken. Reserveren kan nu ook via de website, Facebook en op telefoonnummer 076-5328290. Parkeren kan vlakbij het restaurant.

Guus Arnouts


Gesponsord artikel

Murphy's Grill
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief