5 x de leukste bioscoopfilms voor de herfstvakantie | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda

5 x de leukste bioscoopfilms voor de herfstvakantie

  Advertorial

(advertorial) - Het wordt lastig kiezen deze herfstvakantie, want wat draaien er weer veel mooie en leuke films bij Kinepolis Breda! Wist je dat je bij deze bioscoop gratis kunt parkeren? Superhandig voor als je lekker naar de film wilt met zijn allen. We geven vijf filmtips; check voor het complete aanbod ook kinepolis.nl


Zwaar Verliefd!
De luchtige romantische komedie Zwaar Verliefd! is perfect voor een gezellige filmdate met vriendinnen. In de verfilming van het boek van Chantal van Gastel komen de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar. De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is onzeker over haar lijf én de liefde. Ze besluit zichzelf naar de sportschool te slepen. Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Isa valt als een blok voor hem. Maar is hij ook geïnteresseerd in haar?

Smallfoot
Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet een mythe op zijn kop als een slimme jonge yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze 'Smallfoot ' zorgt voor oproer binnen de onwetende yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

A Star Is Born
In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Hij ontdekt - en wordt verliefd op - de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Als zij steeds succesvoller wordt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. In A Star Is Born schitteren viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper en meervoudig Oscar® genomineerde superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

Superjuffie
Veel kinderen kennen juf Josje al uit de kinderboekenreeks van Janneke Schotveld. Maar ook kinderen die haar niet kennen zullen genieten van Superjuffie: de leukste Nederlandse familiefilm van dit najaar! Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Venom
Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel's stoerste en dodelijkste personages. Kies voor extra filmbeleving en kijk de film bij Kinepolis Breda in Laser ULTRA 3D. Met het haarscherpe beeld van een 4K-laserprojector en het indrukwekkende Dolby Atmos-geluidssysteem komt Venom hier bijna letterlijk de zaal in.

Bekijk het complete aanbod van films bij Kinepolis Breda in de herfstvakantie.
Gesponsord artikel

Kinepolis Breda


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief