Logo bredavandaag.nl
Het pand van Move35 in Breda.
Het pand van Move35 in Breda. (Foto: Henk Ketelaar)

Open dag MOVE35: Met goed gevoel sporten

  Advertorial

(advertorial) -  Op 8 oktober betrok MOVE35 het voormalige apothekerspand bij het Bredase winkelcentrum De Burcht, Ter Merwestraat 1. Ter kennismaking houdt MOVE35 zaterdag 27 oktober open dag. MOVE35 legt zich toe op trainingen waarbij je in korte tijd op de gewenste fitheid en gewicht komt. Tot eind oktober ontvangen de eerste 35 starters een prachtige gevulde sporttas. Ook ontvangen zij, zoals ook de andere inschrijvers tot eind december; één maand gratis sporten.


Missie
Bij MOVE35 draait het om: “Voel je goed, leef gezond, doe het samen, beweeg, blijf geloven en geniet. ”Wij zijn ervan overtuigd dat we die woorden waar kunnen maken. Gezondheid, gewicht en leefstijl zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zij bepalen voor het grootste deel hoe goed iemand zich voelt en hoe hij in zijn vel zit. Om die reden doen wij bij MOVE35 aan individuele coaching en begeleiding.” laat mede-eigenaar Astrid Verschuren desgevraagd weten.

Goed gevoel
“Dus,” vervolgt zij: “Sporten zoals jij het wilt, helemaal afgestemd op jouw gevoel en mogelijkheden. Ben je niet sportief aangelegd, te zwaar, heb je rugklachten of andere ’kwaaltjes’? Geen enkel probleem: bij ons ben je aan het juiste adres! We helpen je om jouw doelstelling te verwezenlijken. Je kunt erop vertrouwen dat wij er voor je zijn, en dat wij je gemotiveerd houden op je weg naar een gezond en gelukkig leven met een leefstijl die bij jou past.”

Intake
Over de intake bij MOVE35 zegt ze: “Bij de start word je volledig gescand door de Milonizer. Daarmee wordt een unieke bodyscan gemaakt die ervoor zorgt dat je, met oog op het gewenste resultaat op een juiste, veilige en verantwoorde manier de training oppakt. Op basis van deze scan ontvang je een gepersonaliseerd programma om bij ons aan de slag te gaan. Tevens kun je in je eigen Milon app je vorderingen bijhouden,” voegt ze eraan toe.

Fitness revolutie
Het sporten gebeurt volgens de Q-line Milon Cirkel. Deze methode maakt het mogelijk om voor iedereen een perfect trainingsschema op te stellen. Astrid: Wil je afvallen, vet verbranden, spieren trainen of conditie opbouwen en je hebt weinig tijd of zin? Dan is de Milon Cirkel ideaal! In slechts 35 minuten doe je jouw gehele training. Twee keer in de tien dagen is al voldoende. Alle apparaten stellen zich volledig en automatisch in op jouw niveau. Het spreekt vanzelf dat we naast trainingen ook voedingsadviezen geven.”

Open dag
“Op onze open dag staan we met ons team klaar voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding,” laat Astrid gastvrij weten. Met haar man Antonio Verschuren exploiteert zij ook het gerenommeerde Medisports Health & Happiness in Etten-Leur. Voor vragen of meer informatie over openingstijden en dergelijke, zie Internet: www.move35.nl.


MOVE35
Ter Merwestraat 1
4834 HA Breda.
T: 076 - 50 10 700.
www.move35.nl 
Open: maandag t/m zaterdag van 08.00 - 12.00.
Maandag t/m donderdag van 17.00 - 21.00.Gesponsord artikel

MediSport Etten-Leur B.V.
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief