De vernieuwde VIP-ruimte bij Pathé.
De vernieuwde VIP-ruimte bij Pathé. (Foto: Pathé Breda)

Zo maak je kans op een VIP-bezoek (inclusief limousine!) aan Pathé Breda

  Advertorial

(advertorial) - Pathé Breda bestaat donderdag 22 november tien jaar. Dat jubileum viert de bioscoop aan het Chasséveld samen met de trouwe bezoekers. Nog tot en met zondag 25 november maakt iedereen bij een bezoek aan de bioscoop kans op unieke prijzen.


In deze jubileumweek kun je kans maken op een Pathé VIP-avond voor 4 personen, waar de winnaars deze keer speciaal worden opgehaald en thuisgebracht in een limousine en natuurlijk gebruik kunt maken van het complete Pathé VIP-arrangement.

Pathé VIP
Als  je kiest voor het VIP arrangement, word je ontvangen in de onlangs vernieuwde VIP-lounge, met een welkomstdrankje en een borrelhapje en kun je even ontspannen vóór je de filmzaal ingaat met twee consumpties naar keuze.

"Iedereen heeft het druk. We zien regelmatig dat bioscoopbezoekers gehaast binnen komen, kopen hun popcorn nacho's en cola, en gaan dan zo de bioscoopzaal in", vertelt Theatermanager Saskia de Ruiter van Pathé Breda. "Als je voor het Pathé VIP arrangement kiest, maken bezoekers tijd vrij, en komen de bezoekers een half uur voor aanvang van de film al naar de bioscoop. Kunnen even ontstressen, bijpraten en genieten van welkomstdrankje. Je gaat zo op een andere manier de bioscoopzaal in, en beleeft de film ook anders. De keuze voor het VIP-arrangement maakt je bioscoopbezoek compleet, en ook leuk om cadeau te geven!"

Privévoorstelling
Daarnaast kan er een privévoorstelling gewonnen worden voor een film naar keuze, het Pathé Popcorn & Chill pak, of via www.pathe.nl/jubileum een heel exclusief kijkje achter de schermen in de bioscoop. Als laatste geldt er op geselecteerde dranken en hapjes in deze week een mooie korting. "Wil je kans maken op één van deze prijzen? Kom voor 26 november naar Pathé Breda, schrijf je naam en telefoonnummer duidelijk leesbaar op een aanmeldkaartje in de bioscoop en stop deze in de speciale box bij de kassa."

Bijzondere evenementen
"Onze bezoekers weten wat ze bij ons mogen verwachten: een hartelijke ontvangst en eersteklas service van onze medewerkers, waardoor zij graag terugkomen." Daarnaast vertoont Pathé niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast de bezoekers, jong en oud, ook graag met specials en events.  Deze feestelijke jubileumweek is een van de vele bijzondere evenementen die Pathé Breda organiseert.

Naast bijvoorbeeld de drukbezochte Pathé Ladiesnights, Live Opera vanuit New-York, worden er door het team van Pathé Breda  ook lokale samenwerkingen gezocht met ondernemers uit Breda. Bijvoorbeeld tijdens een openluchtvoorstelling tijdens het Spanjaardsgatfestival, dansscholen, circus scholen, live muziek, En natuurlijk de samenwerkingen met diverse restaurants in het centrum van Breda: het Pathé Filmdiner. "Onlangs hadden we een mooie samenwerking met De Avenue rondom de première met de in Breda opgenomen film De Dirigent, waar bezoekers eerst hebben gedineerd in de ruimte waar de film is opgenomen, samen met de hoofdrolspeelster, regisseur en producent, en daarna via een stadswandeling naar Pathé Breda om de film te zien. Ook in december organiseert Pathé weer mooie specials in en met Breda tijdens Betoverend Breda: zoals een Pathé Ladiesnight Christmas Edition, Mary Poppins Night en een Frozen experience, met een meet en greet met Elsa."

 Kensington
"
Bijzonder deze week is ook de éénmalige voorstelling van een bijzonder concert van Kensington", vertelt De Ruiter. ":Komende donderdag 22 november wordt hun film 'Kensington Live at Ziggo Dome 2017' eenmalig gedraaid in Pathé Breda. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor 12,50 euro via de website van Pathé."

Deze week onder andere te zien bij Pathé in de bioscoop: 
Fantastic Beast The Crime Of Grindelwald
Bohemian Rhapsody
A Star Is Born

Vanaf donderdag
Robin Hood
Kensington LIVE concertregistratie
Widows

Ook komen er ook nog een aantal films 'terug van weggeweest' op het grote doek: Donderdagmiddag 13:30 uur in de 50plus bios Bankier van Verzet, De illumination films SING, Huisdiergeheimen, The Minions en de classic Coming to America.

Tickets en meer info op www.pathe.nl/BredaFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief