Het team van VIP Cosmetics staat voor je klaar in de nieuwe locatie aan de Middellaan 3 in Breda.
Het team van VIP Cosmetics staat voor je klaar in de nieuwe locatie aan de Middellaan 3 in Breda.

VIP Cosmetics: ‘Je hoeft je niet ongemakkelijk te voelen over dat waar je wat aan kunt doen’

  Advertorial

(advertorial) - Experts in permanent natural beauty zijn ze bij VIP Cosmetics al sinds 2001. Eigenaresse Mariska de Jong is trots op de grote stap vooruit, want vanaf 1 december werkt ze met haar team cosmetic artists vanaf een nieuwe locatie in Breda en zet ze de wereld van permanent beauty op z’n kop.


Tijdens de grote opening op 1 december tussen 14.00 en 18.00 uur in de nieuwe vestiging aan de Middellaan 3 wil Mariska met haar team alle nieuwe ins- en outs met je delen en je meenemen in de unieke wereld van VIP Cosmetics.

Flinke dosis zelfvertrouwen
“We bieden als eerste salon in Nederland een compleet aanbod aan cosmetic treatments gecombineerd met wellness treatments die je natuurlijke schoonheid versterken, je terug brengen naar jezelf en je een flinke dosis zelfvertrouwen geven”, vertelt de eigenaresse. Je kunt bij VIP Cosmetics onder andere terecht voor permanente make-up, medische tatoeage, littekenverbetering (dermatografie) professionele pedicure treatments, oogverblindende wimperextensions, natuurlijke, permanente wenkbrauwen, en nagels waarmee je de show steelt.

De specialisatie en ervaring met dermatografie maken VIP Cosmetics en Mariska extra bijzonder. “Veel meer mensen dan je zou denken, hebben daar mee te maken. Denk aan het met tatoeage aanbrengen van een tepelhof na borstreconstructie na bijvoorbeeld borstkanker, maar ook aan littekenverbetering na brandwonden of andere oorzaken waardoor de huid is beschadigd.”

Mariska ziet haar cliënten met hernieuwd zelfvertrouwen naar buiten stappen. “Met medische tatoeage kunnen we ook wijnvlekken camoufleren, maar ook bij kaalheid bij mannen en vrouwen kunnen we veel betekenen.”

Ook biedt VIP Cosmetics op het nieuwe adres welness-body behandelingen. “Denk aan eeuwenoude, bijzondere en soms vergeten wellness behandelingen van TREATMENTS®” vertelt de eigenaresse. “Jezelf mooi voelen begint van binnen en wordt aan de buitenkant versterkt. Ons aanbod cosmetic- en wellness treatments gaan daarom hand in hand”, vervolgt ze. “Hoe fijn is het om mooi, ontspannen en sprankelend de deur uit te lopen.”


Beste versie
Mariska, gediplomeerd dermatografist, expert in permanent beauty en top visagiste weet als geen ander wat het effect kan zijn van lichamelijke imperfectie op je leven en zelfvertrouwen. “Ik geloof dat wanneer we uiterlijke onzekerheden transformeren, er van binnen een flinke dosis zelfvertrouwen ontstaat zodat we de beste versie van onszelf kunnen zijn en impact kunnen maken op ons eigen leven en het leven van de mensen om ons heen.  

Mariska mag zichzelf met recht leader of industry noemen en wordt hoogaangeschreven in binnen- en buitenland. Ze staat bekend om haar warme persoonlijkheid en haar unieke, eigenzinnige stijl. Door dit te combineren met haar verfijnde techniek bereikt ze grensverleggende resultaten.

VIP Cosmetics biedt producten aan om het VIP gevoel thuis vast te kunnen houden. “Tijdens de opening op 1 december ontvang je bij het boeken van je cosmetic- of welness treatment een hoge korting op deze producten.”

Eigenheid
Het gevoel achter elk product en bij elke treatment is hetzelfde, vertelt Mariska. “Wij geloven in de kracht van permanente schoonheid en willen dat je zelfverzekerd door het leven gaat. Wij noemen dat beauty with attitude”, vertelt ze met een trotse glimlach. “Er is niks mis met eigenheid, rauwe schoonheid en imperfecties. Je hoeft je alleen niet ongemakkelijk of onzeker te voelen over dat waar je wat aan kunt doen.”

VIP Cosmetics
Middellaan 3

Grote opening zaterdag 1 december van 14.00 - 18.00 uur.
Aanmelden voor de opening kan via openingvipcosmetics@gmail.com

Volg VIP Cosmetics ook op Facebook
Gesponsord artikel

VIP Cosmetics
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief