Verkoopleider Johan Slabbekoorn van Auto Indumij Oosterhout.
Verkoopleider Johan Slabbekoorn van Auto Indumij Oosterhout.

4.000 euro voordeel op een Mégane Estate Limited bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - De nieuwe Renault Mégane is een groot succes in binnen- en buitenland. Sinds zijn introductie zijn er al vele exemplaren verkocht. Dat is ook niet zo vreemd als je het schitterende design combineert met de geweldige rij-eigenschappen en luxe uitrusting.


Bij Auto Indumij staat de komende weken een wel heel exclusieve Mégane in de spotlight: de Mégane Estate Limited TCe 140!

Mégane Limited: luxe standaarduitrusting
Auto Indumij heeft speciaal voor alle Mégane liefhebbers zes luxe Limited uitvoeringen ingekocht. Deze zijn voorzien van de nieuwe TCe 140 motor en standaard uitgerust met metallic lak. Ook zijn deze auto’s uitgerust met het R-LINK navigatiesysteem en helpen sensoren in de achterbumper bij het inparkeren. Het exterieur kent een luxe chromen afwerking en sportieve 16 inch lichtmetalen velgen maken het plaatje compleet.


4.000 euro voordeel
Normaal gesproken kost zo’n Mégane, inclusief metallic lak en opties, € 28.500,- rijklaar. “Het inkoopvoordeel wat Auto Indumij heeft gecreëerd vertalen wij echter rechtstreeks door naar de klant. Daardoor rijd je nog dit jaar weg met jouw nieuw Mégane Limited voor slechts € 24.500,-!”, vertelt John Slabbekoorn, verkoopleider bij Auto Indumij Oosterhout. “Een verschil van maar liefst € 4.000,- Bekijk deze speciale aanbieding op onze actiepagina.”


Nieuwe TCe 140 benzinemotor
Met de nieuwe TCe 140 turbo benzinemotor profiteer je van de nieuwste technieken van Renault. Opgedaan in de racerij en geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. De TCe 140 motor is voorzien van speciale technieken om optimale presentaties te combineren met een zeer efficiënt brandstofverbruik . “Daar kunnen we nog uren over schrijven. Het beste is echter dat je dit in de praktijk komt ervaren bij één van de Auto Indumij locaties.”


Uitnodiging
John Slabbekoorn nodigt iedereen van harte uit om de Mégane Estate Limited te komen bekijken. “Ik ben ervan overtuigd dat hier een geweldige auto staat die zeker in combinatie met de nieuwe motor en het tijdelijke voordeel een (bijna) onweerstaanbare aanbieding is!”

Meer weten over Auto Indumij? Kom dan naar de showroom of bezoek onze nieuwe website.
Gesponsord artikel

Auto Indumij
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief