Gratis een jaar in een Renault Twingo rijden?
Gratis een jaar in een Renault Twingo rijden?

Win een jaar lang gratis Renault Twingo rijden

  Advertorial

(advertorial) - In samenwerking met Renault dealer Auto Indumij is de Albert Heijn aan het Valkeniersplein in Breda een unieke winactie gestart waarin de Renault Twingo centraal staat.


Auto Indumij heeft regelmatig leuke winacties en nu is er, in samenwerking met de Albert Heijn Valkeniersplein, een super hoofdprijs te winnen. Hier kun je tot en met 6 januari een gooi doen naar een jaar lang gratis rijden met de Renault Twingo!

Wat moet je doen?
Bij een minimale besteding van €25,- aan boodschappen maak je kans op één jaar lang gratis Renault Twingo rijden. Iedereen kan meedoen! Kom langs en vul  jouw gegevens in op de speciale actieflyer die je in winkel kunt vinden. Vergeet niet de flyer in te leveren bij de inleverzuil en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar van een jaar lang gratis Twingo rijden. De actie loopt van 10 december tot en met 6 januari.

Tijdens de actieperiode is de Renault Twingo volop te bewonderen in de winkel. De winnaar of winnares zal medio januari bekend worden gemaakt via de website van Auto Indumij. Op Renault-Indumij.nl/acties vind je alle info over deze unieke actie dus houd de website goed in de gaten!

Ontdek de Renault Twingo
De Twingo is dé compacte en moderne stadsauto. Door de kleine draaicirkel en tal van bijzondere features is het rijden met de Renault Twingo een feestje. Social media, apps of navigatie? Met het R&GO multimediasysteem ben je altijd connected.

Op onze nieuwe actiewebsite ikwileentwingo.nl  kun je de Renault Twingo uitgebreid bekijken en vind je nu ook een aantal bijzondere Twingo acties die speciaal voor jou zijn samengesteld. Wil je de Twingo live bekijken? Kom langs bij Auto Indumij Etten-Leur of Oosterhout maar je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de Albert Heijn Valkeniersplein  en meedoen met deze unieke winactie!
Gesponsord artikel

Auto Indumij
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief