Afbeelding

Koopzondag bij Auto Indumij: Laatste kans op tot wel € 6.590,- voordeel

Advertorial

(advertorial) - Zondag 6 januari, de laatste dag van Salon de Promotion bij Auto Indumij, kun je tussen 11.00 en 16.00uur nog profiteren van tot wel €6.590,- voordeel.

Snel leverbaar uit voorraad
“We maken plaats voor nieuwe voorraden waardoor we de huidige ongekend scherp kunnen aanbieden. Het gamma is zeer divers, van Renault Twingo Collection tot overcomplete Kadjar dCi 110 Intens. Als hier jouw ideale nieuwe Renault nog niet tussen staat.”

Gratis upgrade naar Clio Estate
Kies je voor een Renault Clio? “Wij adviseren om dan eens te kijken naar de Limited uitvoering. Tijdens Salon de Promotion bieden wij deze luxe uitvoering inclusief MediaNav navigatie, 16 inch lichtmetalen velgen en privacy glass aan met maar liefst € 2.500,- voordeel! Zo’n Clio Limited met sterke 90pk TCe motor rijd je dan al voor € 16.490,- Liever een grotere Clio Estate? Tijdelijk is deze upgrade helemaal gratis! op www.ikwileenclio.nl kun je deze actie uitgebreid bekijken.”

Captur Intens met € 3.285,- voordeel
De Renault Captur is een immens populaire auto. In het crossover segment sinds 2013 de maatstaf en na zijn volledige restyle weer helemaal bij de tijd. “Kies je nu voor een luxe Intens variant uit de Auto Indumij voorraad, dan profiteer je van € 3.285,- voordeel. Je rijdt zo’n Captur Intens met sterke 90pk motor al vanaf € 20.990,- Kijk op www.ikwileencaptur.nl en vraag jouw offerte aan.”

Dieselfans opgelet!
“Voor alle dieselfans hebben we goed nieuws! Vanaf de Clio tot en met de Kadjar, we hebben ze op voorraad. Alleen maar luxe uitvoeringen met veel verwennerij om het kilometervreten extra aangenaam te maken. Het grootste voordeel is te verkrijgen op de Kadjar dCI 110 Intens, inclusief easy life pack en metallic lak. Die rijd je tijdelijk al vanaf € 28.490,- en dat is inclusief € 6.590,- voordeel! Kijk op www.renault-indumij.nl/voordeel voor alle voorraadacties van Auto Indumij.”

Van harte welkom
"Kortom, genoeg redenen om onze showroom te bezoeken op zondag 6 januari aanstaande." Onze vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout zijn van 11.00 tot 16.00uur geopend.