'Het is natuurlijk gewoon een erg stoere auto.'
'Het is natuurlijk gewoon een erg stoere auto.'

Tot en met maandag SUV dagen bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - Het zijn tot en met maandag 4 februari de SUV dagen bij Auto Indumij. Tijdens deze vier dagen staan de SUV modellen van Renault in de spotlights in de compleet nieuwe showrooms van Auto Indumij. Ruud Heestermans, marketing medewerker bij Auto Indumij, nam de gloednieuwe Renault Kadjar een avond mee naar huis en laat ons delen in zijn ervaringen.


“Het is natuurlijk gewoon een erg stoere auto. Bij mijn voetbalclub, UVV ’40 in Ulvenhout, waren de jongens ook erg onder de indruk toen ik met de nieuwe Kadjar kwam voorrijden. Zelf vind ik het belangrijk om met de nieuwe modellen van Renault te rijden. Ik schrijf veel voor de websites van Auto Indumij en dat komt veel beter over als je uit eigen ervaring vertelt. De nieuwe 1.3 TCe motor heb ik als heel prettig ervaren. Daarnaast is het handig dat de Kadjar automatisch kan inparkeren, zeker als je zoals ik in de binnenstad van Breda woont."  

Full LED koplampen
De afwerking in het interieur is van een hoog niveau, vertelt Heestermans. "Alles wat je aanraakt voelt prettig en je hebt weinig tijd nodig om te wennen aan de diverse luxe functies. De nieuwe 19” lichtmetalen velgen zijn indrukwekkend, zeker in het zwart zoals op de Black Edition waar ik mee reed. Toen ik ’s avonds naar huis reed was ik verrast door de lichtopbrengst van de Full LED koplampen. Wat een zicht!"


Kom naar de SUV dagen bij Auto Indumij
De nieuwe Renault Kadjar is leverbaar met verschillende motoren en uitrustingsniveaus. Het begint bij de TCe 140 GPF Life en voor de benzinevariant is het topmodel de TCe 160 EDC (automaat) Black Edition. Tijdens de SUV dagen, van 31 januari tot en met maandag 4 februari, kun je uitgebreid kennismaken met dit nieuwste Renault model. "Onze vestingen in Oosterhout, Etten-Leur, Dordrecht en Barendrecht hebben de nieuwe Kadjar als demonstratieauto en showroomauto beschikbaar. Op zondag 3 februari zijn de showrooms van Auto Indumij gesloten."
Gesponsord artikel

Auto Indumij
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief