video

Bedrijfsvlog: Mee met de verhuizers van Trust Verhuizingen

  Advertorial

(advertorial) - Verhuizen is meer dan 'alleen maar' je inboedel van het ene naar het andere adres brengen. De verhuizers van Trust Verhuizingen uit Breda weten dat als geen ander, vertellen Frank Smael en Rosalie van Riel. "Als het nodig is, nemen we net iets meer tijd. Verhuizingen zijn een emotioneel proces." In de derde aflevering van het Bedrijfsvlog van de Week gaan we mee op stap met een team van Trust Verhuizingen.


Bij Trust Verhuizingen stemmen ze hun werkwijze af aan de situatie. Smael heeft voorbeelden genoeg van momenten waarop dat nodig is. "Als je vanaf je geboorte ergens hebt gewoond, is dat afscheid van een huis misschien wel iets lastiger dan voor een ander. Of als je je kinderen daar hebt opgevoed, of je bent net gescheiden."

Dozen vol herinneringen
Als dan de dozen vol met herinneringen voor je neus langs de verhuiswagen in worden getild, dan kan het misschien wel eens even teveel worden. "Ook daarom werken we alleen met vaste verhuizers, onder wie drie ervaren krachten van boven de vijftig. Dat maakt dat je met wat makkelijker kunt inschatten wat iets betekent voor iemand."

Precies hierom bezoekt Smael van Trust Verhuizingen ook altijd de mensen die willen worden verhuisd. "Alleen dan kun je een goede offerte op maat maken, maar ook alleen dan zie en hoor je of er stukken zijn met bijzondere emotionele waarde. Dan kan ik ervoor zorgen dat die net even beter worden ingepakt en de aandacht krijgen tijdens de verhuizing. Kijk, je inboedel is altijd verzekerd, maar als de vaas van je oma sneuvelt helpt daar geen verzekering tegen."

Na het bezoek volgt de offerte op maat binnen 24 uur.  "Iedereen heeft de neiging om zijn eigen inboedel te onderschatten. Iedereen vindt zijn eigen huishouden gemiddeld. Een standaard reactie is: 'het is niet veel hoor'. Maar dan blijken er toch bijvoorbeeld dertig theekopjes in een kastje te staan, om maar eens wat te noemen. Veertig dozen worden er dan al snel 80 of meer. Elk huis is echt anders. De een verzamelt puzzels, de ander vingerhoedjes."

Ontzorgen. Dat is het toverwoord. "Bijvoorbeeld door te helpen met inpakken, of met het demonteren en monteren van spullen."

Verhuizingen in Breda
Trust Verhuizingen verhuist door het hele land, en ook van en naar het buitenland. Veel verhuizingen spelen zich in en rond Breda af. "Want dat is onze thuisstad, we zijn een echt Bredaas verhuisbedrijf."

Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
076 700 2037
info@trustverhuizingen.nl
www.trustverhuizingen.nl

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief