Bij Poppelaars kan iedereen slagen voor een originele carnavalsoutfit.
Bij Poppelaars kan iedereen slagen voor een originele carnavalsoutfit.

Carnavalswinkel Poppelaars voor ‘super gave originele carnavalsoutfit’

  Advertorial

(advertorial) - Als prinses, superheld, regeringsleider, of toch als smurf of indiaan? Of shop je je eigen carnavalsoutfit op originele wijze bij elkaar? “Bij Tuincentrum Poppelaars in Breda ben je in onze carnavalswinkel op het juiste adres als je op zoek bent naar een super gave, originele of gekste carnavalsoutfit”, vertelt Elselien Poppelaars.


De winkel aan de Rietdijk in Breda biedt de meest trendy carnavalskleding. Dat aanbod is zeer ruim. “In onze webshop hebben we al een deel van de collectie carnavalskleding staan, maar handiger is een bezoekje aan onze carnavalswinkel in Breda. Daar kun je de outfits passen en kopen.”

Hoeden en pruiken
Naast complete outfits voor heren, dames en kinderen biedt de uitgebreide carnavalswinkel alles vinden om de carnavalsoutfit compleet te maken. “Denk dan bijvoorbeeld aan hoeden, confetti, pruiken en alle andere accessoires, zoals kettingen en oorbellen.”

Voor zowel vrouwen als mannen heeft Poppelaars bijzondere merkkleding in de aanbieding. “Voor de mannen Opposuits, de kleurig bedrukte pakken, en voor vrouwen kleding van Leg Avenue. Dat zijn exclusieve, vaak wat gewaagde, pakjes. Als je echt iets bijzonders zoekt, kun je zeker bij ons slagen.”

Het assortiment bestrijkt daarmee het hele palet: van heel erg betaalbaar tot exclusief én in alle thema’s. “Natuurlijk hebben wij in onze carnavalswinkel ook kleding met het thema cowboys, piraten, indianen, politie en leger, maar ook superhelden van TV of uit games.”

Ideeën genoeg
Ideeën genoeg voor carnavalsvierder, vertelt Poppelaars. “Ben je een muziekliefhebber? Dan kunnen we je omtoveren tot een hippie of je met reggae-kleding zonnig het carnaval in laten gaan.”

Voor wie op zoek is naar een bijzonder hoofddeksel heeft Poppelaars een eigen hoedenservice. “Die maken we op maat met de door de klant gewenste accessoires erop.” En om de outfit helemaal compleet te maken zijn er de speciale emblemen. “Met Kielegat, Boemeldonck of Geboren en Getogen in Brabant. Daar zijn we ook trots.    

De carnavalswinkel bij Tuincentrum Poppelaars is tijdens de openingstijden van het Tuincentrum geopend. De winkel is op zondag extra geopend én op vrijdag tot 20.00 uur.

Poppelaars Tuincentrum
Rietdijk 1B
4824 ZB Breda
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief