De nieuwe vestiging van Decokay onderin het NAC-stadion, aan de kant van P5.
De nieuwe vestiging van Decokay onderin het NAC-stadion, aan de kant van P5.

Decokay brengt passie voor wooninrichting naar Breda

  Advertorial

(advertorial) - Breda heeft vanaf 12 maart een nieuwe plek waar je terecht kunt voor wooninrichting en inspiratie voor je woning. Decokay Vromans opent na Rijen en Etten-Leur nu ook een vestiging op een wel heel makkelijk vindbare plek: onderin het Rat Verlegh Stadion.


De stap naar Breda is een logische, vertelt eigenaar Jeroen Vromans. “We mogen al jaren in Breda de mooiste interieurs maken.” Dat is niet overdreven. Met Jeroen Vromans staat de derde generatie aan de leiding, 85 jaar na de oprichting. “Ooit begon mijn opa met een schildersbedrijf en verf- en behangwinkel in de voorkamer van het ouderlijk woonhuis. Dat is in de loop van de tijd gegroeid tot nu dus drie inspirerende woonwinkels, waar we onze klanten verrassen met de laatste woonmodetrends.”

Decokay Vromans is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de vloer, het raam en de muur, waarmee de basis van een interieur wordt gelegd. “Maar ook kasten op maat en buitenzonwering worden door onze eigen vakmensen met liefde voor het vak bij je thuis geplaatst.”


Inspiratieplein
Wie zoekende is naar de juiste materialen voor de woninginrichting, kan terecht op het inspiratieplein in de winkels, waar steeds de laatste woonmodetrends worden toegepast. “Daardoor kun je samen met de stylisten je vertaalslag maken, van de stijlen die je in woonprogramma’s of woonbladen ziet, naar je eigen interieur.”

Exclusieve verf
Met de start van de nieuwe showroom is ervoor gekozen om exclusief met Pure & Original aan de slag te gaan, om Breda te verrassen met deze mooie verf met respect voor mens en natuur. “Die verf biedt de prachtigste kleuren voor de vloer, muur en kozijn.” Voor de verf worden alleen de beste grondstoffen gebruikt. “Alle verf wordt gekleurd met 100 procent minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht”, legt de interieurspecialist uit.

Stylisten
De winkel in Breda wordt bemand door Monique, die nu bedrijfsleidster in Etten-Leur is en straks gedeeltelijk vanuit Breda gaat werken, en Mariska. “Zij weten als geen ander dat het inrichten van een interieur niet altijd een gemakkelijke opgave is en geven je daarom graag tips, woonideeën of advies over je plannen en de uitvoerbaarheid daarvan.”

Dat kunnen ook haar collega’s, stylisten Carolien en Paulien. “Zij kunnen aan de hand van een foto van de woning, alvast je nieuwe gordijnen of raamdecoratie in je huis fotoshoppen”, legt Vromans uit.  “Wil je nog een stapje verder gaan dan kunnen we ook 3D tekeningen maken, zodat je je nieuwe inrichting al kunt ervaren voordat je er zelf in woont!”


Vromans heeft het volste vertrouwen in zijn team en in de nieuwe winkel. “Nu hoef je in Breda nu de stad niet meer uit om te slagen voor woninginrichting, kast op maat of buitenzonwering.” Decokay Vromans heeft een ervaren buitendienst. “Die zorgt ervoor dat met de grootste zorg je woning verfraaid wordt.”  

NAC-matjes en Nassaubollen

Een nieuwe winkel moet natuurlijk feestelijk geopend worden. Voor de eerste 50 klanten heeft Decokay een uniek NAC droogloopmatje. “En bij de opening trakteren we op de originele Oranje Nassaubollen van De Jong Deli!”

Decokay Breda
Stadionstraat 13A1
076-7410019FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief