Poetszorg.
Poetszorg. (Foto: Poetszorg)

Poetszorg, poetsen met een praatje: Altijd vaste schoonmaakhulp thuis

  Advertorial

(advertorial) - Laagdrempelig, toegankelijk en gespecialiseerd. En bovendien een vaste schoonmaakhulp die wekelijks met de beste poets- en hulpmiddelen komt poetsen. Dat is de simpele, maar doeltreffende aanpak van Poetszorg, poetsen met een praatje.


Sinds 1 januari dit jaar is het van oorsprong Oost-Brabantse bedrijf in de gemeente Breda actief, zoals het eerder al in de meeste regio’s in Brabant aan de slag ging. Het bedrijf bestaat inmiddels 3,5 jaar.

Het geheim van Poetszorg? “We nemen onze eigen, voor de klant gratis, milieuvriendelijke poetsmiddelen mee, die zo goed van kwaliteit zijn dat we in minder tijd, eenzelfde of een beter poetsresultaat behalen.” 
Poetsspecialist
“We zijn een echte poetsspecialist. Wij poetsen alleen maar. Voor andere zorg moet u bij een andere zorgaanbieder zijn. We hebben lage overheadkosten en werken met gemotiveerde vaste lokale poetshulpen en coördinatoren. Onze klanten krijgen ook elke week dezelfde poetshulp. Dat vinden ze fijn en onze koffiepoetsen  ook. Je bouwt echt een band met elkaar op en het zorgt voor beter resultaat. Daardoor blijft er tijd over voor het sociale aspect, zoals een goed gesprek en een kopje koffie. Het is heel dankbaar werk’’.

Poetszorg, poetsen met een praatje doet zijn uiterste best om een juiste match tussen klant en medewerker te realiseren. “We werken veel met wat oudere medewerkers, die flexibel kunnen zijn en zich goed kunnen inleven in de situatie waarin de klant verkeert.”  

Erg aantrekkelijk
Poetszorg, poetsen met een praatje is sinds 1 januari contractpartner voor de WMO bij de gemeente Breda. “Dat betekent dat mensen die een indicatie hebben kunnen kiezen voor of kunnen overstappen naar Poetszorg. Dan betalen ze €17,50 per vier weken aan eigen bijdrage, dat is dus erg aantrekkelijk.”

Afgelopen jaar was er in Breda veel te doen over vervanging van huishoudelijke hulp tijdens de vakantie. “Dat is voor elke zorgaanbieder een uitdaging. Wij weten hoe belangrijk dit is en wij doen ons uiterste best om ook dan het verschil te maken.”

Heb je een indicatie voor huishoudelijke hulp vanuit de Wmo en woon je in Breda, Prinsenbeek, Bavel, Ulvenhout of Teteringen? Dan kun je voor Poetszorg, kiezen of overstappen naar Poetszorg, poetsen met een praatje.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief