Marcel Nederveen van Auto Indumij (links) en Manfred Jacobs zijn beiden zeer content met de prettige samenwerking
Marcel Nederveen van Auto Indumij (links) en Manfred Jacobs zijn beiden zeer content met de prettige samenwerking (foto Els Rommers)

Jacobs Elektro Groep en Auto Indumij lopen samen voorop op innovatief gebied

  Advertorial

(advertorial) – Voor veel ondernemingen is een auto meer dan een transportmiddel. Een mooi voorbeeld daarvan vormt Jacobs Elektro Groep, die sinds haar oprichting in '55 een enorme groei heeft doorgemaakt. Anno 2019 werken er meer dan 70 mannen en vrouwen en behoren grote namen als McDonald's, Sligro en Basic Fit tot haar vaste klanten. Dat betekent vele kilometers per dag. Een betrouwbaar bedrijfswagenpark is daarom een must. In Auto Indumij vond Manfred Jacobs de ideale lokale partner. "Zij denken mee, zijn flexibel, komen afspraken na en hebben, net als wij, innovatie hoog in het vaandel staan", aldus de directeur/eigenaar.


Manfred Jacobs' wiegje stond naast het bureau van het bedrijf dat zijn opa, Wim sr, op het Valkeniersplein had opgericht. In 2005 nam hij het stokje van zijn vader over. Ambitieus en vernieuwend als Manfred is, wist hij het familiebedrijf waarmee hij is opgegroeid verder uit te bouwen en definitief op de kaart te zetten. Met recht mag Jacobs Elektro Groep zich tot de koplopers op het gebied van elektrotechnische installaties rekenen. Ondanks de uitstekende reputatie die het bedrijf geniet en de indrukwekkende orderportefeuille, loopt de jonge directeur allesbehalve naast zijn schoenen. "We zijn een typisch Bredaas bedrijf. Kortom: er wordt hard gewerkt, we doen wat we beloven, gaan gemoedelijk met elkaar om en staan gewoon met onze voeten in de klei", verduidelijkt Manfred op nuchtere toon.

Geweldig werkklimaat
Toch valt moeilijk te ontkennen dat Jacobs Elektro Groep dankzij Manfreds no-nonsense instelling, duidelijke toekomstvisie en zakelijke inzicht zo succesvol draait. En voeg daar gelijk maar een gezonde dosis moed aan toe, want ondanks de naweeën van de crisis zette deze visionair in 2015 een schitterend modern kantoorpand neer op het Bredase bedrijventerrein Hoogeind. Een gebouw dat energieneutraal is en waar letterlijk en figuurlijk een geweldig klimaat heerst. Hiermee maakte Manfred een duidelijk statement: "Ik had en heb het volste vertrouwen in de toekomst. Dat geldt voor het bedrijf én ons team, want de vakmensen die hier werken, maken onze goede naam iedere keer weer waar. Samen vormen we één familie."

Familiegevoel en Tech Talents
Een familie waar men kennelijk graag bij hoort. "Sommigen werken inderdaad al meer dan veertig jaar bij ons", beaamt Manfred. Ook voor nieuwe aanwas zorgt Jacobs Elektro Groep bijzonder goed. "Samen met BINK Groep en Van Gils Techniek hebben we Tech Talents opgezet en inmiddels is ook Elkor Groep toegetreden. Dit initiatief is bedoeld om elektrotechniekleerlingen te enthousiasmeren voor dit mooie vak en beter klaar te stomen voor de arbeidsmarkt", legt Manfred uit. Oftewel: Jacobs Elektro Groep gaat alleen voor kwaliteit, ook als het gaat om samenwerkende partners. 

Kwaliteitskeurmerk
"Vandaar onze keuze voor Auto Indumij als leverancier van een deel van ons bedrijfswagenpark", verklaart Manfred. "Bij voorkeur werk ik met lokale bedrijven. Dat Renault als enige autobedrijf een overeenkomst heeft gesloten met de overkoepelende brancheorganisatie waar ook wij toe behoren, heeft zeker bijgedragen aan die beslissing. Dat betekent namelijk gegarandeerde kwaliteit. Je kunt een lokaal bedrijf nog zoveel gunnen, ze moeten het wel waarmaken. En dat doet Auto Indumij, en Marcel Nederveen, zakelijk accountmanager in deze regio, in het bijzonder." 

Gezamenlijke toekomst
Marcel, eveneens aanwezig bij het gesprek, bevestigt de prettige samenwerking tussen de twee bedrijven. "Manfreds onderneming vraagt om bedrijfsauto's die comfort en functionaliteit combineren, onderhoudsvriendelijk en zuinig zijn en waarmee je bij de klant de gepaste zakelijke toon aanslaat. Dat doe je met de Renault Mégane. De Kangoo, Master en Trafic zijn perfecte bedrijfswagens. Maar het gaat om meer dan goede auto's afleveren. Het is een klik tussen twee Bredase bedrijven die willen innoveren. Zo was Manfred de allereerste die een elektrische Kangoo bij ons bestelde. Binnenkort mogen we trouwens weer twee nieuwe Trafics aan hem leveren. Daar zijn we uiteraard heel blij mee en vol vertrouwen zetten we de samenwerking voort."

Jacobs Elektro Groep
Minervum 7005
4817 ZL Breda
076-5607080
info@jacobselektro.nl
www.jacobselektro.nl.

Auto Indumij is de Renault dealer in West-Brabant met vestigingen in Etten-Leur, Oosterhout, Breda en Roosendaal. Voor nieuwe auto's kunt u terecht in Etten-Leur en Oosterhout. Kijk op www.renault-indumij.nl voor de adresgegevens of bel met Marcel Nederveen, accountmanager zakelijke markt, 06-11220667.
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief