Havermarkt.
Havermarkt. (Foto: Henk Voermans)

Bezoek aan Breda begint aan het Stadserf

  Advertorial

(advertorial) - Bezoekers aan Breda hebben sinds 25 maart een nieuw adres in het hart van de stad om hun bezoek te starten. Sinds die dag huizen Citymarketing en VVV Breda met kantoor en pop-up winkel aan Stadserf 2, vlak achter de gezellige Grote Markt en midden tussen de vele bezienswaardigheden in de historische binnenstad.


Mooie uitvalsbasis
“Het centraal gelegen pand is een prima uitvalsbasis voor bewoners en bezoekers van Breda”, weet Hildegard Assies, directeur van Citymarketing Breda. In de winkel vind je typische Bredase cadeaus of cadeaus met een mooi Bredaas tintje. “Wat dacht je van Bredase thee”, geeft zij aan . “Daarnaast verkopen wij onder meer ook Bredase blikjes winegums en mooie (Bredase) items van Houtmeid.”

Maar natuurlijk kun je er ook terecht voor toeristische informatie en leuke routes in Breda en omgeving. Bijvoorbeeld de Van Gogh fietsroute.

Ook wie op zoek is naar een cadeaubon, kan terecht in de pop-up store. “Bijvoorbeeld een VVV Dinercheque of VVV Cadeaukaart, nog steeds de best besteedbare cadeaukaart voor winkels en webshops. We hebben het allemaal.”

Alles over Breda
Daarnaast is de pop- up winkel uiteraard de plaats voor je vragen over Breda. “Wil je informatie over een hotel- of groepsarrangement of zoek je een leuke rondleiding waarin je meer te horen krijgt over het verhaal van Breda, dan ben je bij ons aan het goede adres. We staan je graag te woord”, stelt Hildegard “Als je liever vanuit huis kijkt wat Breda te bieden heeft, vind je op onze website een overzicht van alle bezienswaardigheden en kleine en grote evenementen om je bezoek te plannen.”

De tijdelijke pop-up-winkel aan het Stadserf vervangt permanent de winkel aan de Willemstraat én tijdelijk de winkel aan de Grote Markt. “Na een verbouwing keren we met een nieuw winkelconcept terug in het Stadhuis aan de Grote Markt.”

De nieuwe openingstijden zijn:
Maandag: 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:30 uur
Zondag: Gesloten

Tijdens de feestdagen:
1e Paasdag: Gesloten
2e Paasdag: 12:00 - 16:00 uur
Koningsdag: 10:00 - 14:30 uur
Hemelvaartsdag: 12:00 – 17:00 uur
1e Pinksterdag: Gesloten
2e Pinksterdag: 12:00 – 17:00 uur

Citymarketing en VVV Breda
Stadserf 2
4811 XS Breda
Tel: 0900 5222 444 / 076-5222093

Email: info@vvvbreda.nl
Website: www.welkominbreda.nl
Facebook: www.facebook.com/bredavvv
Instagram: @welkominbreda

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief