Dick Hoeks met zijn collega Anton bij een zojuist opgeleverde zonwering.
Dick Hoeks met zijn collega Anton bij een zojuist opgeleverde zonwering.

40 jaar het beste recept tegen de zon

  Advertorial

(advertorial) - Af en toe doet hij het al best goed: de zon. Voor de meeste mensen én in de meeste gevallen is dat erg prettig. De donkere dagen zijn voorbij. Toch kan het ook fijn zijn om de zon te weren, weet Dick Hoeks als geen ander.


Dick Hoeks is professioneel met de zon bezig, hij is eigenaar van Hoeks Zonwering – Rolluiken - Horren. Het bedrijf bestaat in april van dit jaar veertig jaar. Dicks vader Cees richtte het bedrijf op in 1979, zoon Dick nam het in augustus 2017 over. “Maar ik ben al veel eerder met mijn vader meegegaan, als een bijbaantje. Daarna ben ik er een paar jaar uit geweest. Toen ik terugkwam heb ik wegens omstandigheden het bedrijf in korte tijd overgenomen.”

Automatische besturing
"Hoeks Zonwering – Rolluiken – Horren levert nieuwe producten al dan niet in combinatie met automatische besturing”, geeft Dick aan. Want daar is vraag naar. Zonweringen en rolluiken die automatisch zakken als de zon naar binnen schijnt en die met een app op de telefoon bediend kunnen worden. Daarnaast voeren het bedrijf onderhoud en reparaties uit aan bestaande producten zodat die producten ook een optimale levensduur hebben.

Vader Cees speelt nog steeds een belangrijke rol. “Ik spar met hem over het vak en over uitdagingen die zich in sommige situaties voor doen bij klanten. Dat komt omdat alles maatwerk is en ieder huis of gebouw heeft zijn eigen specifieke oplossing. Daarbij is de ervaring van vader goud waard. Maatwerk stelt veel eisen aan het werk. Vandaar dat we voor persoonlijk contact gaan en we willen de situatie ter plaatse graag zien. Het begint bij goed contact en goed advies. Service hebben we sowieso hoog staan, en dat wordt ook gewaardeerd door onze klanten.”

Energiekosten
Het bedrijf werkt voor zowel particulieren, bedrijven als (kennis)instellingen. “Naast zonweringen geven we advies over en monteren we rolluiken als preventieve bescherming tegen inbraak, voor verduistering en om geluidsoverlast en energiekosten te verminderen”, vat Dick het samen. En met de zomer op komst: “Horren om het huis te ventileren zonder overlast van ongedierte en insecten.”

Hoeks Zonwering – Rolluiken - Horren
Tel: 06 18 42 76 59
Email: info@hoekszonwering.nl
Website: www.hoekszonwering.nl


 Gesponsord artikel

Hoeks Zonwering