Auto Indumij Breda.
Auto Indumij Breda.

12, 13 en 14 april Voorjaars Occasion Uitverkoop bij Indumij Occasion Center Breda

  Advertorial

(advertorial) - Op 12, 13 en 14 april houdt Indumij Occasion Center Breda de Voorjaars Occasion Uitverkoop. Met meer dan 450 occasions voor absoluut de scherpste prijzen van Nederland.


Bij Indumij Occasion Center slaag je altijd. Er zijn occasions in diverse prijsklassen, al vanaf € 4.450,- en van diverse merken. Bekijk ze alvast online. "Wil je geen nare verrassingen en volledig transparant een betrouwbare occasion kopen? Dan moet je op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april bij Indumij Occasion Center Breda aan de Huifakkerstraat 3 zijn!"

Gratis slipcursus bij aankoop
Bovendien, als je komend weekend een occasion koopt, krijg je er gratis een slipcursus bij! Er is vermaak voor de kinderen en ook de inwendige mens wordt niet vergeten; er zijn hapjes en drankjes en op zondag 14 april is Indumij Occasion Center extra geopend van 10.00 tot 17.00 uur!

Keuze maken voor je volgende auto
Het kiezen van een andere auto is best spannend. Ga je nieuw rijden of tweedehands? Wordt het dan een jong gebruikte auto of een wat oudere tweedehands? Ga je kopen of overweeg je private lease? Is dit wel het goede moment om een andere auto te kopen of is het voordeliger om nog even door te rijden in je huidige auto? Voor je actief het aanbod auto’s in de markt gaat verkennen is het verstandig de verschillende opties te onderzoeken. De verkoopadviseurs van Indumij Occasion Center Breda helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Nieuw of tweedehands?
Een van de vragen kan bijvoorbeeld zijn: als je toch veel geld uit gaat geven aan een jong gebruikte tweedehands, kun je dan niet beter meteen een nieuwe auto kopen? Veel autokopers twijfelen of de extra kosten voor een nieuwe auto de moeite waard zijn. Je rijdt in het nieuwste model en kunt de auto helemaal naar je eigen wensen samenstellen. Maar als het om de kosten gaat, wint de jong gebruikte auto.

Jonge tweedehands meest voordelig
Volgens het NIBUD, het nationale instituut voor budgetvoorlichting, zijn nieuwe auto’s duurder in gebruik dan tweedehands auto’s. Dat komt door de hoge afschrijvingskosten van een nieuwe auto in de eerste jaren. Na vijf jaar is een nieuwe auto volgens het Nibud gemiddeld 50% minder waard. 

De kosten voor onderhoud en reparatie mogen dan minder zijn bij een nieuwe auto, maar de afschrijvingskosten zijn altijd hoger dan reparatie- en onderhoudskosten van een tweedehands. Twijfel je tussen nieuw of tweedehands en is het kostenplaatje voor jou doorslaggevend, dan ben je met een jonge tweedehands het meest voordelig uit. Je hebt de grootste afschrijving al gehad en je hoeft nog niet op grote reparatie- en onderhoudskosten te rekenen. Indumij Occasion Center Breda heeft een groot aanbod jong gebruikte auto’s op voorraad. Deze zijn dealeronderhouden en voorzien van uitgebreide garantiepakketten.

Kortom, redenen genoeg om langs te komen in het weekend van 12, 13 en 14 april! "We zien je graag op de Huifakkerstraat 3, in Breda!"

Meer info en openingstijden
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief