Eigenaresse Yvonne met de Award.
Eigenaresse Yvonne met de Award. (Foto: BredaVandaag)

ZEZMode: Trotse winnaar Stappen en Shoppen awards 2019

  Advertorial

(advertorial) -  ZEZmode is deze week uitgeroepen tot beste winkel van Breda bij de de Stappen & Shoppen Awards. De avond werd maandag 8 april groots gevierd bij STRND. “Wij zijn super blij dat we op deze spectaculaire avond tussen de andere enthousiaste winnaars mochten staan.


ZEZmode, gevestigd in het sfeervolle Princenhage,  ging als een van de veertig winkels door naar de tweede stemronde, waarin de winkels kans maakte op deze prijs. Naast het aantal stemmen via onder andere Facebook was ook het jury-oordeel bepalend in de uitslag.

“Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het aanbod en de uitstraling van de winkel, maar ook de service, innovatie, lokale betrokkenheid en het onderscheidend vermogen zijn van groot belang geweest.” 

Hevige strijd
“Het was een zeer hevige strijd tussen de kanshebbers”, weet de eigenaresse Yvonne. Er werd veel gestemd en ook de jury moest zich goed beraden. Die kwam uiteindelijk met dit oordeel: “De winnaar van dit jaar onderscheidt zich door de uitmuntende service en het brede assortiment. Er werkt zeer gemotiveerd en vakkundig personeel, dat de klant op de eerste plaats zet. De winkel is lokaal erg betrokken en organiseert regelmatig leuke evenementen.” 

De jury was te spreken over de unieke locatie, waar klanten graag voor omrijden. “De combinatie van de prachtige locatie, de moderne inrichting en onderscheidende assortiment maken het dat deze winkel de verdiende winnaar is.”

ZEZmode is een modewinkel met kleding, schoenen en accessoires waar het mogelijk is om je te laten voorzien van vakkundig advies door modestylistes. “Kortom: shoppen bij ons is een beleving an sich”, vertelt Yvonne enthousiast.

Zondag extra open
Vanwege de winst bij de Awards is ZEZmode zondag 14 april geopend van 11.00 tot 16.00 uur.  “We maken er een extra feestelijke dag van met een hapje en drankje om samen jullie de overwinning te vieren.”

ZEZmode
Haagsemarkt 6A1
4813 BA BredaGesponsord artikel

DRD Support


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief