Springen alsof je gewichtsloos bent.
Springen alsof je gewichtsloos bent. (Foto: Optisport)

Spelen en springen bij Avontura en Krazy Kangaroo

  Advertorial

(advertorial) - Letterlijk als een kangaroo door de ruimte vliegen of je even een topturner wanen met een prachtige sprong. Dat kan bij trampolinepark Krazy Kangaroo aan de Terheijdenseweg. En wie niet van springen houdt, die kan terecht bij Indoor speelparadijs Avontura.


De twee indoorparken zijn onderdeel van Optisport aan de Sportboulevard aan de Terheijdenseweg, ze zijn daarmee de buren van de sportieve zusjes de gymzaal en de squashbanen. Allemaal maken ze gebruik van de compleet vernieuwde horeca in het nieuwe Leisure Center  Breda. “Spelen, sporten en springen is hot”, weet vestigingsmanager Pim de Jager, die trots is op het resultaat. “Het is echt heel mooi geworden.”

Krazy KangarooSpringen als een topturner bij Krazy Kangaroo.

Krazy Kangaroo biedt de complete ‘experience’ voor beginnende tot gevorderde trampoline-springers, begeleiders én toeschouwers. Krazy Kangaroo biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s.

“Zoals de Free-jump area met horizontale en diagonale trampolines, een en uitdagend Free-run Area”, vertelt De Jager enthousiast. “Maar ook mooi is de Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of de uitdaging aangaat met de (Wipe-out) sweeper.” Daarnaast zijn er onderdelen met imposante namen als de High Performance, BigAirBag, Foam Pit en dodgeball-area. .

Avontura
Avontura biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een onbezorgde en unieke beleving voor het hele gezin. “Het is de plek voor kinderen om te klimmen, te klauteren, te bouwen, te racen en te springen.”

Meer informatie: www.krazykangaroo.nl en www.avontura.nl


foto Daniëlle Kuikman/Optisport

foto Daniëlle KuikmanGesponsord artikel

Optisport Breda BV


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief