Foto: Designtegels Breda

Mega magazijn uitverkoop tijdens Open Dag bij Designtegels Breda

  Advertorial

BREDA - Designtegels Breda houdt zondag 19 mei een Open Dag op het Spinveld. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend voor verschillende activiteiten.


Voor de eerste keer in de geschiedenis wordt op deze open dag een mega magazijn uitverkoop gehouden van tegels die uit de collectie gaan. Meer dan 200 m2 cementtegels, Marokkaanse, Spaanse en Keramische tegels gaan voor meer dan 50 procent korting weg.

Workshops

Tevens bestaat deze dag de mogelijkheid om mee te doen aan creatieve (gratis) workshops. Maak hierbij je eigen tegelwijsheden op Spaanse tegels of maak een eigen kleurrijke cementtegel tot een onderzetter.

Interieuradvies

Ben je aan het verbouwen of heb je een nieuw huis gekocht en wil je heel graag advies over tegels in een nieuwe ruimte? Bij Designtegels Breda krijg je op zondag 19 mei gratis advies van een interieurstyliste die je helpt met je juiste tegel en stijlkeuze. Wil je zeker zijn van een plekje, maak dan vooraf per mail een afspraak: fieke@designtegels.nl

Patchworkcontainer

Last but not least wordt tijdens de open dag ook de beroemde patchwork container weer open gesteld  om zelf je eigen patchwork samen te stellen voor 25 euro per m2.

Ook is er een springkussen voor de kids en hapjes en drankjes voor iedereen. Parkeren kan gratis en voor de deur.

Designtegels.nl BV

Spinveld 66 A5, Breda

Telefoon: 085-3001111

www.designtegels.nlGesponsord artikel

Designtegels


FOTOSERIES