Werken bij Dennenlucht, iets voor jou?
Werken bij Dennenlucht, iets voor jou? (Foto: Mitch De Pon)

Wat te doen na de schoolexamens? Dennenlucht!

  Advertorial

(advertorial) - De schoolexamens zijn achter de rug, een wekenlange vakantie is in het vooruitzicht. Maar wat moet je nu doen met al die vrije tijd? En hoe zorg je dat je ook voldoende geld hebt om er iets leuks van te maken?  Dennenlucht heeft daar een antwoord op. ‘’Doe werk waar je écht blij van wordt!’’, vertelt Bart Verwijmeren, eigenaar van Dennenlucht.


Dennenlucht is een unieke plek gelegen in het prachtige Mastbos. “Bij ons geniet je van pannenkoeken en al het andere lekkers uit de keuken, van lunch tot diner”, vertelt Verwijmeren. “Maar ook voor een bruiloft, een intiem etentje, een kinderfeestje of gewoon een lekkere borrel zijn we de perfecte plek”, schetst de horecaondernemer de gasten die je mag ontvangen tijdens je werk.  

Dennenlucht Breda is zeven dagen per week open. ‘’Daarom zijn we natuurlijk altijd op zoek naar enthousiast personeel, zodat alle gasten zich meer dan welkom voelen.”  Ook deze zomer. “Als je net klaar bent wil je natuurlijk maar één ding: plezier hebben. Dat kan bij Dennenlucht”, verzekert Verwijmeren. “Bij ons doe werk waar je écht blij van wordt, zodat je kunt doen waar je echt goed in bent. Jouw verantwoordelijkheid? Zorgen voor het plezier van de gast. Wat is er leuker dan dat?’’

Bij Dennenlucht ben je lid van een enthousiast en jong team. “We bieden je daarbij een goed salaris en flexibiliteit in werkdagen en -uren.” Om aan te geven dat het echt een team is: Iedere twee maanden is er een gezellig personeelsfeest in het restaurant. ‘’En wat dacht je van elk jaar een leuk en uitdagend teamuitje? We zorgen goed voor onze werknemers, dus ook voor eten en drinken wordt gezorgd.”

Wat zoekt Dennenlucht? Medewerkers in de bediening. “Met een dienblad in je hand zorg je ervoor dat gasten van alle leeftijden een onvergetelijk bezoek aan ons restaurant beleven.”

Ook is er plek voor keuken -en afwashulpen. “Je produceert de lekkerste gerechten in de keuken onder leiding van onze ervaren koks. Jij bent bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor al het schone serviesgoed en zorgt ervoor dat de keuken brandschoon is. Zo ben je een onmisbaar teamlid.’’

De eisen bij Dennenlucht zijn simpel: “’Je houdt ervan om je handen uit je mouwen te steken.”

Nu weet je wat te doen na de schoolexamens, dus wacht niet langer, en solliciteer vandaag nog bij Dennenlucht.  

Gesponsord artikel

Dennenlucht Breda BV


FOTOSERIES