De nieuwe Renault Clio.
De nieuwe Renault Clio.

De nieuwe Renault Clio, nu in de showroom bij Auto Indumij

  Advertorial

(advertorial) - Auto Indumij introduceert de geheel nieuwe Renault Clio. Vanaf vrijdag 21 juni aanstaande maakt het succesnummer zijn opwachting in de showroom van Auto Indumij.


Innovatie en design
Renault luistert goed naar haar klanten en heeft tal van verbeteringen doorgevoerd in het ontwerp van de nieuwe Renault Clio. Zo staat er uiteindelijk een compleet nieuwe Renault Clio. Geen lijn of onderdeel is hetzelfde gebleven. Het front van de nieuwe Renault Clio is in lijn met de rest van de Renault familie. De C-shape koplampen stralen kracht uit en de zichtbare uitlaat aan de achterzijde draagt bij aan het sportieve uiterlijk van de nieuwe Clio. De Clio is volledig te personaliseren; wil je sportieve rode accenten op de stootstrips of kies je voor chique chroom? Voor iedereen is een passende Clio te configureren.

Vanavond voor het eerst te zien
Vrijdag 21 juni aanstaande is de nieuwe Renault Clio voor het eerst te zien bij Auto Indumij.

9,3 inch tablet
Het interieur valt met name op door het hoge afwerkingsniveau. Ook opvallend is het 9.3 inch tabletscherm waarmee navigatie en audio bediend kunnen worden. Nergens in deze klasse vind je de mogelijkheid voor een zo’n tablet. Erg leuk is ook het digitale tellerdisplay. De voorstoelen hebben, doordat ze opnieuw ontworpen zijn, een toegenomen zitcomfort.

Dynamische motoren
Wanneer je naar de nieuwe Renault Clio kijkt, zie je dat de sensuele lijnen van zijn voorganger behouden zijn gebleven. Ook hier hebben de designers van Renault een verbeterslag doorgevoerd. De nieuwe Renault Clio oogt eleganter en dynamischer dan zijn voorganger. Hij valt vooral op door zijn expressieve motorkap, de 30 mm lagere carrosserie en de (optioneel) 17-inchwielen.

Met de nieuwe Renault Clio maak je altijd een goede indruk. Hij wordt geleverd met de nieuwe TCe 100 turbobenzinemotor en de TCe 130 turbobenzinemotor. Die laatste is gekoppeld aan een automatische transmissie, EDC genaamd. Deze automatische versnellingsbak met dubbele koppeling zorgt ervoor dat je nog comfortabeler door het verkeer kunt bewegen. Dieselfans kunnen genieten van de dCi met 85pk.

Ruime standaarduitrusting
Net als bij de vorige generatie Clio begint het modellenprogramma met de “Life”uitvoering.  Standaard is deze uitgerust full led Pure Vision koplampen. Uniek in de zijn segment! Daarnaast kun je het hoofd koel houden door de standaard airconditioning en luister je naar je favoriete muziek middels de standaard aanwezige audioinstallatie. Wil je meer luxe? Kies dan voor de Zen, Intens, R.S. Line of superluxe Initiale Paris uitvoering.

Scherpe introductieprijs
Welke uitvoering je ook kiest, je rijdt al met een nieuwe Renault Clio vanaf 17.290 euro rijklaar! Nergens in zijn segment krijg je zo’n sterke motor (100pk turbo) en luxe uitrusting voor zo’n scherpe introductieprijs. Combineer je dat met het prachtige design en de uitmuntende rij-eigenschappen en je weet waarom wij enthousiast zijn over de nieuwe Renault Clio.

Kom je ook kennismaken met de #nieuwerenaultclio?
De verwachtingen zijn hooggespannen. Ben je overtuigd van de nieuwe Renault Clio? Vergeet dan niet op www.ikwileenclio.nl een offerte aan te vragen. Tot en met 30 juni aanstaande verrassen we je met speciaal intro-voordeel!
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIES