Foto: Veneta

Helemaal relaxed wonen in een stad met deze tips

  Advertorial

(Advertorial) - Het leven in de stad is natuurlijk heerlijk! Alles is op loop- of fietsafstand van je vandaan en wanneer het zonnende gaat schijnen leeft echt alles in het centrum. Een en al gezelligheid! Nu is het wonen in een stad hartstikke fijn, maar kun je het nóg fijner maken voor jezelf! In dit artikel vind je een paar tips waardoor je helemaal relaxed woont een drukke stad. 


Mocht je dan al niet in de stad opgegroeid zijn, dan trek je rond je 18e vaak wel naar de stad in verband met het volgen van een studie. Op kamers! Het feest kan beginnen. Voor zowel gezinnen als sommige studenten is de drukte van de stad niet altijd zo leuk. Soms wil je jezelf even helemaal kunnen terugtrekken en afzonderen, een momentje van rust vinden. Dat kan natuurlijk thuis, mits je jouw woning/kamer daar op aanpast! 

Creëer rust in je woning 

Zorg ervoor dat wanneer je jouw huis binnenstapt er een oase van rust is. Je kunt je interieur daarop aanpassen door kleuren uit te kiezen die rust uitstralen. Kleuren waar je voor kunt gaan zijn donkerblauw en groen. Beide kleuren staan voor rust, kalmte en veiligheid. Schaf ook een lekker groot bankstel aan waar je heerlijk een powernapje op kunt doen! Daarnaast is een echte must-have een lekker vloerkleed bij de bank. Zacht aan je voeten! Als laatste kun je jouw huis natuurlijk gezellig maken met kaarsen. 

Zorg voor privacy, geen pottenkijkers! 

Bij tot rust komen hoort natuurlijk ook een stukje privacy. Wanneer je in een stad woont ben je soms die geluksvogel met gigantische ramen! Heerlijk naar buiten staren naar de mensen die voorbijkomen, maar het is niet de bedoeling dat zij ook direct bij jou naar binnen kunnen kijken. Kies daarom voor goede raam decoratie! Isolerende gordijnen zijn hier de perfecte keuze. Ze isoleren namelijk op het gebied van temperatuur én geluid. Zo kom je pas echt tot rust! Gordijnen verduisterend voering zijn niet alleen handig maar ook nog eens super stijlvol, al helemaal bij van die prachtige grote ramen. 

Extra tip: een trend die je veel ziet zijn gordijnen van velvet stof, staat mega chique!


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief