Foto: Street Jump Breda

Street Jump Breda opent deuren: springend door 10 area’s

  Advertorial

(advertorial) - Vergeet de trampoline in je tuin, begin aan het echte werk. Het nieuwe trampolinepark Street Jump in Breda zorgt ervoor dat je in elk geval een deel van je dag volledig terecht springend door het leven gaat. Dus kom ook jumpen in het meest complete park van Breda en omstreken!


Bij Street Jump Breda kun je met allerlei coole moves van de ene naar de andere trampoline springen. “Bij Street Jump hebben we maar liefst 10 verschillende area’s, trampolinevelden die geschikt zijn voor jong en oud en voor ieder niveau”, vertelt Bart Verwijmeren van Street Jump. Zo kun je terecht in onder andere de area’s Halfpipe, Ninja Parkour, Climbing Wall en Dunk Area. “Maar als je precies wilt weten wat dit allemaal inhoudt, dan moet je gewoon eens komen springen.”

Jump Party pakketten

Het omvangrijke jump-park is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. “Maar ook voor een bedrijfsuitje, familiefeest, of klassenfeest”, geeft Bart aan. “Daarvoor hebben we verschillende arrangementen. Je kan natuurlijk vrij jumpen, maar er zijn ook jump party pakketten, waarbij Street Jump een tafel, hapje en een drankje voor je heeft klaar staan. “En één keer in de maand verandert Street Jump in een stoere club met de grootste hits, en op dinsdag- en donderdagavond kan je terecht voor trampoline fitness. En op maandagavond en woensdagavond geven we tips en tricks lessen van ervaren jump masters.” 

Bijkomen van het jumpen of gewoon even lekker relaxen? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Je geniet bij Street Jump Breda van een hapje en een drankje in de gezellige loungebar. 

Info

Street Jump in Teteringen, is vanaf zaterdag 10 augustus 7 dagen in de week geopend. 

Voor meer informatie of reserveren, ga dan naar de website:  www.streetjumpbreda.nl


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief