Foto: Bastiaan Musscher

Pathé brengt met Relax Seats dé filmbeleving naar Breda

  Advertorial

(Advertorial) Met gepaste trots heeft Pathé Breda woensdagavond officieel de nieuwe Relax Seats in gebruik genomen. Met de gloednieuwe, elektrisch verstelbare stoelen brengt Pathé een primeur naar Breda: in geen enkele andere bioscoop in Nederland is elke zaal compleet gevuld met luxueuze Relax Seats. 


Wie een bioscoopzaal van Pathé Breda binnenloopt, zal even flink moeten wennen aan wat hij ziet. Want waar rode stoelen in iedere bioscoop lange tijd een must waren, heeft Pathé Breda het sinds enkele weken over een andere boeg gegooid. Iedere zaal in de bioscoop is van voor tot en met achter gevuld met zwarte Relax Seats. 

Wie neerploft in één van de Relax Seats voelt meteen dat niet enkel de kleur van de stoelen is veranderd. Eigenlijk is er helemaal niets hetzelfde meer. De Relax Seats hebben geen stoffen, maar juist een gladde bekleding. De stoelen zijn van minder hard materiaal waardoor je er heerlijk in kan wegzakken. En je hebt een persoonlijk verstelbaar tafeltje mét een bekerhouder. Maar het belangrijkste van alles, is het kleine knopje met blauwe verlichting dat aan de rechterkant van iedere stoel zit. 

Filmbeleving

Woensdagavond was de eer aan niemand minder dan burgemeester Paul Depla om de vernieuwde zalen met Relax Seats officieel te 'openen' en de stoelen in werking te stellen. Maar voor hij dat deed, sprak hij lovende woorden over Pathé Breda. "Breda heeft de beste binnenstad van Nederland. En dat komt door ondernemers die hun kop uit durven steken, en blijven vernieuwen. Daar is Pathé er één van. Zij hebben de filmbeleving met de Relax Seats op unieke wijze vernieuwd en verbeterd. Een bioscoop als dit, in het hart van onze stad, is iets waar Breda trots op moet zijn." En met de druk op een grote, rode knop zette hij alle Relax Seats in de zaal aan, tot grote blijdschap van alle aanwezige bezoekers. Want toen kon het echte relaxen beginnen.

Elektrisch

Met het kleine knopje in de zijkant van je Relax Seats kun je je stoel elektrisch verstellen. Je kunt je rugleuning én je voetenbank helemaal naar eigen wens instellen. Van helemaal rechtop, tot bijna liggend. En waar in de zaal je ook zit: op iedere stoel heb je vanaf iedere positie perfect zicht op het scherm. Want uiteindelijk is dát natuurlijk waar je bioscoopbezoek omdraait. Je zou het bijna vergeten..

Ook een keer deze ervaring beleven? Kijk op www.pathe.nl/bioscoop/breda

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief