De laatste luxe Clio’s Limited nu uit voorraad leverbaar met € 3.000,- voordeel | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Indumij

De laatste luxe Clio’s Limited nu uit voorraad leverbaar met € 3.000,- voordeel

  Advertorial

(Advertorial) - De vakantieperiode is een mooie tijd om na te denken over jouw mobiliteit. Bevalt je huidige auto nog, wat heb je in het afgelopen jaar aan onderhoudskosten uitgegeven en wat verwacht je de komende tijd nog aan reparaties? Misschien is het zelfs verstandiger om te investeren in een nieuwe auto, met volledige fabrieksgarantie en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. 


Overweeg je een nieuwe auto? Bij Auto Indumij is het op dit moment wel erg goed zakendoen. Vanwege de goede relatie met Renault Nederland heeft Auto Indumij de hand weten te leggen op de laatste Clio’s MY19 in luxe Limited uitvoering. Deze voorraad is beperkt en op is echt op. 

Kies je voor een Clio Limited uit de Auto Indumij voorraad, dan profiteer je van € 3.000,- voorraadvoordeel. Een nieuwe Clio Limited kost nu geen € 18.990,- maar slechts € 15.990,- rijklaar. Er zijn nog diverse kleuren beschikbaar, voor metallic lak betaal je € 595,- bij.

Design

Waarom is een Clio Limited een goede keus? Allereerst, wij vinden hem erg mooi. Voor het design tekende de Nederlander Laurens van den Acker. De Renault Clio was de eerste van de hand van Laurens. De auto straalt één en al passie uit, door de brede “heupen” en de wijze neus. Ook het interieur van de Clio Limited mag er zeker zijn. Er is gebruik gemaakt van mooie materialen. Daarnaast is de uitrusting van de Clio Limited erg compleet te noemen. 

Zo is de Clio Limited voorzien van zaken als MediaNav navigatiesysteem, koele airconditioning en een comfortabele middenarmsteun. Of dat nog niet genoeg is verrast de buitenzijde met chromen afwerking rondom de portierruiten en sportieve 16 inch lichtmetalen velgen. Wanneer je de Clio Limited verlaat vergrendelen de deuren automatisch dankzij de Renault Handsfree Card. Zowel de ramen voor als achter zijn elektrisch bedienbaar.

Moderne krachtbron

Het is niet alleen het uiterlijk en de overcomplete uitrusting die de Clio tot een topaanbieding maken. De sterke en zuinige TCe 90 turbobenzinemotor past uitstekend bij de Clio. Meer dan voldoende pit en een efficiënt brandstofverbruik zijn enkele kenmerken van deze moderne krachtbron.

Uiteraard ruilen we bij Auto Indumij jouw huidige auto in. We zijn altijd op zoek naar goed onderhouden, betrouwbare auto’s van alle merken. Daarvoor willen we graag iets meer inruilwaarde teruggeven….

De Clio Limited is tijdelijk en alleen bij Auto Indumij verkrijgbaar vanaf 15.990 euro. Voor dat geld krijg je de meest complete Clio ooit, tegen een messcherpe prijs, verpakt in een kleur die je zelf kunt kiezen. Tenminste, als je snel bent!

Bekijk het Clio Limited aanbod alvast online op www.renault-indumij.nl/acties/clio-limited of kom langs in één van onze showrooms!
Gesponsord artikel

Auto Indumij