Aftellen tot de Smakelijk Breda Restaurantweek: 'Het is een unieke kans op een heerlijke, betaalbare avond' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Joep van Aert

Aftellen tot de Smakelijk Breda Restaurantweek: 'Het is een unieke kans op een heerlijke, betaalbare avond'

  Advertorial

(Advertorial) - Foodliefhebbers kunnen vanaf vrijdag hun hart weer ophalen in Breda. Dan gaat de restaurantweek van Smakelijk Breda van start. En dat betekent dat je dankzij exclusieve korting kan genieten van een heerlijke avond uit bij de beste restaurants van Breda.


Een smakelijke avond beleven in een restaurant in Breda waar je niet dagelijks komt. Dat wil iedereen wel. Maar waar moet je beginnen? Hoe maak je een keuze uit het ruime aanbod aan restaurants dat Breda biedt? En hoe zorg je dat het betaalbaar blijft? De Smakelijk Breda Restaurantweek heeft het antwoord. Van vrijdag 13 tot en met zondag 22 september geniet je in exclusief geselecteerde restaurants van een hoogstaande driegangenmaaltijd voor slechts 27,50 euro.

"Het doel van onze restaurantweek is om iedereen kennis te laten maken met een smakelijke avond uit bij de beste restaurants in Breda. De exclusieve korting zorgt er voor dat zo'n beleving voor iedere Bredanaar betaalbaar wordt", legt Dex Bos uit. Wat de Smakelijk Breda Restaurantweek onderscheidt van andere restaurantacties, is dat de zaken die meedoen verder bijna nooit deelnemen aan culinaire acties en evenementen. "Dat maakt de Restaurantweek Breda bijzonder. Zo'n kans krijg je bij deze restaurants niet snel meer!"

Atnoon

Eén van de deelnemende restaurants is Atnoon. De stadsbrasserie is gevestigd tegenover de nieuwe rechtbank van Breda en sloot zich vorig jaar voor de eerste keer aan bij de Smakelijk Breda Restaurantweek. "We zijn heel enthousiast over het initiatief van Dex. Het is mooi dat er een lokale tegenhanger is voor de massale, landelijke restaurantacties", stelt Marcel Have van Atnoon. Het restaurant grijpt de bijzondere week aan om een gloednieuw concept uit te rollen. "Wij bieden onze gasten tijdens de restaurantweek voor de eerste keer shared dining. Daarbij krijg je een mooie variatie op tafel van kleine gerechten. Dat is voor ons natuurlijk een hele uitdaging, omdat de bereiding veel werk is. Maar het is een concept dat super goed past bij deze tijd, en waar de gasten van profiteren. Want zo krijg je de kans om de grote verscheidenheid aan gerechten die je op onze kaart vindt, allemaal te ontdekken!" En doordat gasten tijdens de restaurantweek extra korting krijgen, is de drempel om het concept uit te testen lager dan normaal. "We hopen natuurlijk veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen. Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is dat de gasten die langskomen met een big smile naar huis gaan!"

Deelnemers

De deelnemende restaurants aan deze Smakelijk Breda Restaurantweek zijn Atnoon, Boca's Breda, By Tater, Eethuys Breda, Gaudim, La Cucina Italiana, LOFF, Sabores en The Tiger Club. Zij hebben allen een uniek 3-gangenmenu samengesteld speciaal voor de Smakelijk Breda restaurantweek. 

Ga naar de website van Smakelijk Breda voor meer informatie over de restaurants en om te reserveren. En wil jij nu al weten wat je tijdens de restaurantweek gaat bestellen? Alle menu's vind je ook al online!

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief