Foto: Hanneke Marcelis

Teamcaptains tellen af tot de Singelloop tijdens eerste editie Captain's Lunch

  Advertorial

BREDA - Over iets meer dan twee weken is het zo ver: dan verovert de Amgen Singelloop weer de Bredase straten. En daar staan niet alleen topsporters, vriendenteams of families aan de start. Ook veel collega's gaan samen de sportieve uitdaging aan tijdens de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. En hun teamcaptains kregen vanmiddag alvast een smakelijk opwarmertje in het Chassé theater tijdens de eerste editie van de Captain's Lunch. 


Het was vanmiddag gezellig druk bij de eerste editie van de Captain's Lunch in het Chassé theater. De teamcaptains kregen in het artiestencafé van het theater een luxe lunch met smoothies aangeboden, speelden er een quiz en hadden uiteraard uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken én om vragen te stellen aan de organisatie. Organisator Martine van der Linden was blij met de mooie opkomst bij de eerste editie van de lunch. "Voor ons zijn de teamcaptains onmisbaar. Zij zijn de enthousiastelingen die binnen hun bedrijf collega's motiveren om mee te doen aan de Businessrun en die alles regelen. Zonder hen kan de Businessrun. Dus dat vonden wij een goede reden om ze in het zonnetje te zetten." 

Eén van de aanwezigen was Lisanne Breeschoten van van SAM-Works. Hoewel ze pas sinds augustus voor het bedrijf werkt, besloot ze meteen de taak van teamcaptain op zich te nemen. "Ons bedrijf is heel sportief, er heerst echt een hardloopsfeertje. Meedoen aan de Business Run past echt bij ons. Het lijkt me dan bijvoorbeeld ook heel leuk om er volgend jaar samen voor te trainen. Daar is het nu nog niet van gekomen." Bij BDO gebeurt dat al wel. Wouter van Sameren neemt zijn rol als teamcaptain serieus en organiseert hardlooptrainingen voor zijn collega's. "Zo kon ik toch wat twijfelaars over de streep trekken om mee te doen", vertelt hij enthousiast. Ook bij Mazars is er aan gemotiveerde sportievelingen geen gebrek, vertelt teamcaptain Carla Damen trots. "Vorig jaar hadden we drie teams. Dit jaar vier, en het verbaasd me niks als het er volgend jaar nog meer zijn. Zo lopen er ook al collega's mee van onze vestiging in Eindhoven. Dat enthousiasme is geweldig, en ik vind het ook leuk om voor het bedrijf te regelen."

Businessrun

De Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun, die jarenlang bekend was onder de naam bedrijvenloop, draait helemaal om teamspirit. Het is dé manier om samen met je collega's, werknemers of zakenrelaties een sportieve uitdaging aan te gaan. Samen met je team kun je deelnemen aan de 5 kilometer, 10 kilometer of de halve marathon. En dat is meteen een mooie manier om je bedrijf aan heel Breda te laten zien. Maar de Businessrun is méér dan alleen een sportieve uitdaging en geweldige teambuildingsactiviteit. De Businessrun biedt deelnemers ook de ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe connecties te leggen. Daarvoor wordt het Chassé theater omgetoverd tot de De Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun Lounge.

Netwerken

Alle deelnemende teams kunnen samen met hun supporters van dezelfde organisaties gebruik maken van de Businesslounge. Dat is dé ideale uitvalsbasis waar je wordt behandeld als een echte VIP. Je wordt er ontvangen met een kopje koffie of thee. En je kunt er gebruik maken van exclusieve VIP faciliteiten zoals VIP parking, bewaakte garderobe, kleedruimtes, douchegelegenheid, sportmasseurs en een gezonde lunch. Na de finish keer je met je team terug naar de lounge om er samen met alle andere deelnemers van de Businessrun onder genot van een hapje en een drankje te genieten van de afterparty. Daar bekijk je ook de prijsuitreiking, of eindig je misschien zelf op het podium! Er worden prijzen uitgereikt aan de beste drie teams per afstand. Maar daarvoor moet je wél wat in je mars hebben, want vorig jaar namen er maar liefst 490 teams van honderd enthousiaste bedrijven deel aan de Businessrun!

Aanmelden

Wil jij ook de sportieve uitdaging aangaan met je collega's of zakenrelaties? En wil je na de wedstrijd ook als een VIP genieten van een hapje en een drankje de Business Lounge en de spetterende afterparty? Twijfel dan niet! Vorm een team en meld je nu nog aan voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun! Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 24 september om 12.00 uur. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over deelname? Ga dan naar www.bredasesingelloop.nl en kijk bij de FAQ, of stuur een mailtje naar businessrun@bredasesingelloop.nl.
Gesponsord artikel

Stichting de Bredase Singelloop


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief