Salon de Promotion bij Auto Indumij.
Salon de Promotion bij Auto Indumij. (Foto: Auto Indumij)

Koopzondag bij Auto Indumij: laatste weekend Salon de Promotion

  Advertorial

(Advertorial) - Bij Auto Indumij staat t/m zondag 29 september alles in het teken van de Salon de Promotion. Je kunt nu profiteren van de allerbeste Renault deals en héél veel extra voordeel op de nieuwste Renault modellen. Bijvoorbeeld de beste CLIO deal van Nederland!


Uniek: de beste CLIO deal van Nederland bij Auto Indumij
Kies je voor een nieuwe Renault CLIO bij Auto Indumij, dan ben je verzekerd van het beste aanbod van Nederland.  Tijdelijk profiteer je van tot wel € 2.000,- voordeel als je kiest voor een luxe ZEN of INTENS uitvoering. Auto Indumij beschikt over een schitterende mix voorraadmodellen, snel rijden met je nieuwste aanwinst is dus geen probleem! Er is al een nieuwe CLIO in LIFE uitvoering vanaf € 15.395,- Bekijk dit aanbod snel op www.ikwileenclio.nl

Private lease
Private lease is ongekend populair. Tijdens Salon de Promotion rijdt je een nieuwe Renault CLIO in combinatie met private lease al vanaf € 279,- per maand. Zorgeloos autorijden, dat is private lease bij Auto Indumij!

Koopzondag
Om iedereen te kunnen laten profiteren van dit aanbod zijn de vestigingen van Auto Indumij in Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout komende zondag 29 september van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Onze verkoopadviseurs staan klaar om je kennis te laten maken met ons beste aanbod!

Je kunt ook alvast kijkje nemen op onze website www.renault-indumij.nl
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief